Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megismertem az igazit de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Free999 kérdése:

Megismertem az igazit de majdnem elszúrtuk, nemsokára találkozom újra vele, mit tegyek?

Figyelt kérdés
34 éves pasi vagyok és 6 hete megismertem egy lányt a neten, aki 3 évvel fiatalabb nálam. Valamiből azonnal tudtam hogy ő az igazi, ő azonban még nem, ennek ellenére a kapcsolatunk jól alakult, azt írta többször is hogy szeret és akar, nagyon aranyos volt, de egy banális félreértés miatt majdnem kidobott. Egy ártatlan kép miatt egy másik nőről egy közösségi oldalon akit nem is ismerek. Ennek ellenére 3 nappal ez után mégis találkoztunk. Természetesen a találkozó nem sikerült jól. És nagyon görcsöltem ő nagyon bezárkózott. Én már 2 éve ő meg 1 éve nem randizott senkivel. Sok csalódás ért már mindkettőnket. Ennek ellenére ő ajánlotta 3 hét múlva másik találkát.40 km-re élünk egymástól és ő nagyon elfoglalt mindig, suli, meló stb. Tegnap írta hogy aranyos meg kedves vagyok, de most csak barátként tud rám tekinteni és hogy legyek lazább és figyeljek rá jobban oda legközelebb. Szóval már 3 hetem sincs a találkáig, mit tegyek hogy el ne szúrjam. Csak őt akarom, őt kerestem 15 éve és nem engedem hogy elmenjen. Csak átlagos pasi vagyok de nagyon kedves és aranyos.
2013. febr. 19. 11:23
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Már sajnos a rendi előtt mondtam neki, nem tudtam megállni 6 hét alatt, hogy ne mondjam egyszer se. De nem menekült, így talán nincs veszve. Ki tudom ezt még javítani valahogy? Tudom hogy nagyon rágörcsöltem, de nehéz visszafogni magam.

Tényleg ne várjak még 3 hetet és menjek el érte hamarabb?

Amúgy a randi alatt többször is tartotta nagyon soká a szemkontaktust, szexin mosolygott és hosszan lehunyta a szemét. Ezt legalább háromszor megtette, de meg nem ölelt csak a búcsúzásnál és csak finoman.

2013. febr. 19. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!