Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Megismertem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Megismertem egy nagyon kedves fiút és nem tudom, hogy mit tegyek.

Figyelt kérdés
1-2 hónappal ezelőtt megismerkedtem egy fiúval, nagyon édes, kedves és ráadásul kis kora óta focizik, az a baj h elmondtam a barátnőmnek h ő édes meg minden, és hogy tetszik is nekem és már neki is tetszik, de én azt a fiút meg is öleltem, volt már hogy összevesztünk úgy h egy hétig nem beszéltünk.Azóta már régóta kibékültünk,és mikor vigasztalt akkor is lehetett hallani a hangján hogy nagyon megbánta,azt is elmeséltem neki ,hogy sírtam is,és mondta hogy miatta ne sírjak,az a baj hogy már megkérdezte hogy ha megkérdezné tőlem hogy járnék e vele,mit válaszolnék,amikor van alkalma mindig mondja,hogy szeret.De előző nap mondta hogy szeret másnap meg nem,igazából szerintem nem tudja eldönteni mert már nagyon sok ideje vár rám,és szerintem már bizonytalan,mondtam hogy először csókoljon meg és utána mondja a szemembe hogy nem szeret,kérlek adjatok tanácsot a csókkal is mert ez lesz az első.

2013. febr. 6. 17:40
 1/7 Pretty Ballerina ***** válasza:
Szerintem még várj pár évet. Kicsi vagy.
2013. febr. 6. 17:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Attól hogy az első csók lesz nem biztos hogy annyira fiatal vagyok
2013. febr. 6. 17:52
 3/7 Pretty Ballerina ***** válasza:
Nem abból következtettem arra, hogy kicsi vagy, hanem a stílusból.
2013. febr. 6. 18:00
 4/7 A kérdező kommentje:
És akkor semmi tanács csak várjak? Amúgy 16 éves vagyok.
2013. febr. 6. 18:06
 5/7 anonim ***** válasza:
A lányok egy kedves fiúért harcolnak? Fordított nap van?
2013. febr. 6. 21:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Én nem harcolok csak kicsit idegesítő hogy a legjobb barátnőmnek is tetszik,bár tudom hogy az érzelmeinknek nem lehet parancsolni.
2013. febr. 7. 09:13
 7/7 anonim válasza:
HIDD EL HOGY A BARÁTNŐD 100X FONTOSABB MINT BÁRMILYEN ÁGRÓLSZAKADT PASI!
2013. febr. 18. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!