Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hete megismertem egy pasit. Msnen beszéltünk és nagyon kedves és rendes volt. és kedden találkoztunk és azóta nem beszéltünk. Mit csináljak?
Azóta még nem telt el (olyan) sok idő,ne aggódj! Ha megvan a telefonszána megkérdezheted tőle smsben,hogy mi újság vele?.Erre valószínűleg válaszol és gondolom akkor meg tudtok beszélni egy találkát!:)
Sok sikert!
Úgyérted fent van MSN-en és nem ír rád, vagy nem hív fel? Ha lenne rá alkalma, de nem tesz lépést, akkor nem hiszem, hogy nagyon komoly folytatást szeretne, de persze nem tudhatom.
Nem vagyunk egyformák, de én férfiként akkor lennék ilyen, ha nem akarnám folytatni a dolgot, de nem örülnék neki, ha konkrétan rákérdeznél.
Várhatsz egy-két napot, illetve kezdeményezhetsz is lazán. Attól függ, te mit akarsz és mit vársz.
Ezt mondom én, aki nem vagyok a kapcsolatok nagy szakértője. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!