Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hív "Édeskének"? Ez nem nyálas? : D
Figyelt kérdés
A fiú akivel randiztam azt mondta nagyon aranyos, édes lány vagyok. Nem smároltunk még vagy ilyesmi. A randi óta azt írja minden üzenet végére hogy: puszi Édeske, meg Édesem meg ilyenek. De minden üzenetbe beleírja hogy Édeske, Édeském stb.
Nekem ez olyan sok...
2013. febr. 18. 20:15
11/13 A kérdező kommentje:
De nem gáz ha azt mondom neki hogy ne becézgessen?
Még annyira az elején vagyunk a dolognak, lehet rosszul jönne ki.
2013. febr. 18. 21:21
12/13 anonim válasza:
Ez a probléma a mai kapcsolatokkal , hogy nem tudtok egymással kommunikálni. Miért lenne gáz , ha megmondod, hogy ne becézgessen? Haláliak vagytok komolyan.
Én mindig megmondom a barátnőmnek mi a helyzet, erre ő állandóan besértődik, meg fejemhez vágja, ami éppen a kezébe kerül. Hát ki érti ezeket a nőket.
13/13 anonim válasza:
Én is annak a híve vagyok, hogy MINDENT őszintén megbeszélni a másikkal, legyen az pozitív, vagy negatív. Ez a kommunikáció ALAPJA. És ha valahol nem működik a kommunikáció, akkor úszott az egész. Persze lehet azt a zavaró dolgot finoman is megbeszélni a másikkal. Pl.: Figyelj, nagyon aranyos tőled, és jólesik, hogy becézgetsz, de fogadd el, én nem az a fajta ember vagyok, aki szereti az ilyet. Egyszerűen csak szólíts a nevemen... Lehet, hogy ez változni fog, de egyenlőre maradjunk ennyiben. Én nem akarlak ezzel megbántani, és nem is kérlek, hogy változz meg, de tarsd tiszteletben ezt a kérésemet!:) Mosolyogva valahogy így is meg lehet mondani... Talán akkor nem sértődik meg. És igen. Fontos, hogy már a kapcsolat legelején ilyen őszinték és nyíltak legyetek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!