Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan segítsek az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan segítsek az egyik legjobb haveromnak?

Figyelt kérdés

3-an vagyunk nagyon jó haverok (ha bármikor felhívnának hogy szükségük van rám sürgősen itt és itt akkor mennék még akkor is ha mittomén Amerikába kell utazni érte... rajta lennék a következő gépen)

kettőnknek van barátnője de egyikőnk elég sz*r helyzetben van... a lányok barátnak tekintik az én barátnőm pl az mondta hogy ő az a srác akivel nem tudná elképzelni hogy bármikor is összejönne

Pedig pár éve még azt gondoltam ő lesz az akinek aztán nem lesz gondja azzal hogy hogyan szerez nőt... ő veszítette el először a szüzességét neki volt közölünk a legtöbb barátnője(igazából barátnője nem de ő volt együtt a legtöbb lánnyal)

de most szegény srác hetente kibukik hogy nincs leány aki úgy tekintene rá mint potenciális pasijelöltre é felmegy benne a pumpa mikor ráeszmél hogy ezzel a lánnyal is csak barátok...

mikor azt mondom hogy megpróbálok segíteni neki hogy valami nőt szerezzen elküld melegebb éghajlatra... szóval momentán úgy érzem nem tudok mást tenni mint hetente elviszem megiszunk 1-2 sört és hallgatom...

ötletek hogy segítsek rajta? (netes keresés kilőve nem tudnám meggyőzni hogy annyira el van keseredve)

2009. szept. 7. 23:03
 1/5 A kérdező kommentje:
ja és mindhárman 18/F
2009. szept. 7. 23:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy nagyon jó haverom, aki szerintem (nyugi, hetero vagyok) rohadtul nem néz ki rosszul, de annyira nem jön össze neki valahogy...

Én csak annyit tudtam tenni, hogy bemutattam néhány lánynak, de sose olyan céllal, hogy összejöjjenek, csak ismeretség okán, és egyszer csak kéz a kézben láttam az egyikőjükkel. Nagyon büszke voltam magamra :) Mellesleg próbáltam végig mellette állni, hidd el az is sokat jelent, ha ilyenkor meghallgatod a barátod egy sör mellett.

2009. szept. 7. 23:21
 3/5 anonim ***** válasza:
nem értem amit írsz.
2009. szept. 7. 23:27
 4/5 A kérdező kommentje:
lényeg: haver elkeseredve mert a nők mint barátra tekintenek rá és nem tudom hogy segítsek neki
2009. szept. 7. 23:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Fogod magad és a barátnődet, barátnődnek mondod hozzon pár olyan barátnőt akinek nincsenek pasijaik, aztán elmentek bulizni valahova és ugye nem találkoztak egymással bemutatkoznak puszi puszi miegymás... aztán mittom kimennek wcre a lányok gyakran kimennek, erre te elülteted haverod fülébe a bogarat, hogy de jól néz ki ez meg az... ha már eljöttek"nyűgnek" akkor legalább próbálja meg, és mivel ismeretlenek egymásnak, ezért több dologról tudnak beszélgetni stb, ez a könyebbik része a dolognak. De tegyük fel nem jön össze neki velük / másik lánnyal jön össze a beszélgetés stb, innentől kell segíteni neked pl ilyenekkel, hogy na? mikor viszed el moziba? vagy stb... Add alá a lovat, adj neki ötleteket.Most így korán reggel ennyi jutott eszembe, de érdekes , hogy én próbálok segíteni:D Ebben nagyon jó vagyok, csak én ezekhez amit leírtam mulya vagyok:D
2009. szept. 8. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!