Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30-as,40-es nők mennyire örülnek, veszik jó néven egy 20-on éves pasi közeledését?
Nem venném komolyan. Egy 20 éves még gyerek (bocsi). Fogalma sincs a "nagyvilágról".
36L
Ja és nem nevetném ki, mert nem vagyok bunkó, de hülye se játékszernek.
#1 vagyok
Úgy értettem, hogy gyerek számomra azért, mert fogalma sincs arról, hogy hogyan kell egy háztatást ellátni 8 óra vagy hosszabb munkaidő mellett. Hivatalos ügyeket intézni komolyan. Fenntartani egy családfői szerepet. stb...
Így értettem a gyereket. Szóval nekem komolytalan egy 20 éves, mert ilyen értelem gyerek. Vannak persze kivételek, de nem szoktam esélyt adni egy 20 évesnek. Meg egy 20 éves még nagy nőzős. Nem mintha az idősebbek nem lennének, de egy 40-45 éves pasinak már kezd beérni az agya és egy kicsit tisztábban látja minden tekintetben a nagyvilágot.
#1 vagyok
Amúgy tegyétek fel inkább a kérdést, hogy egy 20 éves srác számára milyen egy 10-11 éves.
No kb. nekem is olyan egy 20-21-22 éves.
Azért egy 20 éves fiú/férfi el tudni intézni hivatalos ügyet, el tudja látni magát. Én is így élek már 3 éve. Azért érettségben valószínűleg elmarad egy 40 évestől, de bőven láttam már fordított helyzetet is...
Egyébként szerintem egy 36 éves nő már nem lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!