Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy induló párkapcsolatnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy induló párkapcsolatnál milyen gyakran kell felkeresni a partnert, hogy ne tűnjön tolakodásnak?

Figyelt kérdés
4 napja ismerkedtem meg egy lánnyal komoly kapcsolat céljából. Mind külsőre, mind belsőre szimpatikusak vagyunk egymásnak és komolyan gondoljuk. Milyen gyakran beszéljek vele? Naponta? Két naponta? Egyetemre jár a lány és sokat kell tanulnia.
2013. febr. 17. 09:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

de nem érted, hogy nem okoskodom? :"D

leírtam a saját véleményem, ennyi.

az, hogy te ehhez képest mennyit tudsz/akarsz beszélni a lánnyal, a te dolgod.

ha nem bírod a válaszokat, ne írj ki kérdést...

egyébként gimnáziumba járok de mindegy :"D

2013. febr. 18. 23:30
 22/28 A kérdező kommentje:
Majd legközelebb külön szólok, ha kíváncsi leszek a véleményedre.
2013. febr. 18. 23:31
 23/28 A kérdező kommentje:
Mellesleg azt mondtad, hogy mész a pasidhoz beszélgetni, nos én nem vagyok a pasid (szerencsére)
2013. febr. 18. 23:32
 24/28 anonim ***** válasza:
nagyon gyerekes vagy amúgy... szerintem egy orvostanhallgató lányhoz intelligensebb fiú illene.
2013. febr. 18. 23:33
 25/28 A kérdező kommentje:
Te már csak tudod, igen.:) Még szerencse, hogy az a lány nem olyan, mint te, mert 1 óránál nem bírnám vele tovább.
2013. febr. 18. 23:35
 26/28 anonim ***** válasza:

amúgy se bírod, nem? :D hisz 'miről lehet órákig beszélgetni'...

na mindegy :D ...

2013. febr. 18. 23:36
 27/28 A kérdező kommentje:
Nem unod még? Nincs f@sz ma este vagy mért lógsz még mindig a gép előtt?
2013. febr. 18. 23:38
 28/28 A kérdező kommentje:

Itt meg megnézheted, hogy a nagy szád mennyire vonzó másoknak: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__4023..

Jó pasit fogtál ki, mert mindenki hallgatná a nyivákolásod órákig. Arról meg nem is beszélve, hogy itt sem tudod befogni. Szegény srác meg van veled áldva rendesen.

2013. febr. 18. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!