Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy induló párkapcsolatnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy induló párkapcsolatnál milyen gyakran kell felkeresni a partnert, hogy ne tűnjön tolakodásnak?

Figyelt kérdés
4 napja ismerkedtem meg egy lánnyal komoly kapcsolat céljából. Mind külsőre, mind belsőre szimpatikusak vagyunk egymásnak és komolyan gondoljuk. Milyen gyakran beszéljek vele? Naponta? Két naponta? Egyetemre jár a lány és sokat kell tanulnia.
2013. febr. 17. 09:09
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Ja és személyes találkozóig szerintem nem lesznek még nagy beszélgetések, mert a bizalom még nincs azon a szinten. 1-2 hét múlva szeretnék vele találkozni.
2013. febr. 17. 11:31
 12/28 anonim ***** válasza:

6os vagyok

mi az, hogy miről lehetne beszélgetni? :D bármiről...

mi is vadidegenként kezdtünk el beszélgetni, és mégis rögtön tudtunk órákig gondtalanul beszélgetni :) szerintem ez így normális, főleg, ha komoly kapcsolatot akartok.

mondjuk olvastam már sokszor, hogy valakiknek az a 'komoly' kapcsolat, hogy naponta beszélnek 1-2 órát, megbeszélik mikor találkoznak meg a fontosabb dolgokat és ennyi. hát szerintem meg az ilyen 'kapcsolat' nem ér semmit

2013. febr. 17. 12:03
 13/28 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, nem hinném hogy baj lesz belőle, ha szimpatikusak vagytok egymásnak. Én imádnám ha keresnének, de csak mértékkel, hogy később is legyen miről beszélni személyesen.
2013. febr. 18. 20:35
 14/28 A kérdező kommentje:

"mondjuk olvastam már sokszor, hogy valakiknek az a 'komoly' kapcsolat, hogy naponta beszélnek 1-2 órát, megbeszélik mikor találkoznak meg a fontosabb dolgokat és ennyi. hát szerintem meg az ilyen 'kapcsolat' nem ér semmit"

Mégis miről beszélsz te, mondd! 150 km választ el minket, a lány egy nagyon nehéz egyetem nagyon nehéz szakára jár. Hogy beszéljek vele több órát naponta vagy 8 órát egy huzamba? Jó neked, hogy erre van időd, de szerintem egyetem mellett nem nagyon lenne. Mi nem egy utcában lakunk, hogy bármikor átugorjunk egymáshoz! Ennyit beszélnék, mint ti egymással szerintem elküldenénk egymást a pitsába! Sem ő, sem én nem vagyok egy beszédes típus, de jobb is ez így!

2013. febr. 18. 23:00
 15/28 anonim ***** válasza:

miért kell letámadni rögtön? :D

mi 100 km-re lakunk egymástól, nem tudunk csak úgy 'átugrani' mert több mint 1,5 óra az út...

én meg végzős vagyok, nekem sem könnyű ez az év (persze könnyebb mint az egyetem) de mégis van időm erre is... :D

az meg nem normális, hogy szerinted elküldenétek egymást a pitsába, ha sokat beszélnétek... szerintem. persze lehet én vagyok a hülye, hogy szerintem egy jó kapcsolathoz a kommunikáció is hozzátartozik :D

2013. febr. 18. 23:09
 16/28 A kérdező kommentje:
Mi jogon próbálod komolytalannak nevezni a kapcsolatunkat? Mert nem beszélünk napi 4-8 órát? Na takarodj aludni, nem tartom hasznosnak a válaszaid!
2013. febr. 18. 23:16
 17/28 anonim ***** válasza:

ahhoz képest, hogy nem vagy bőbeszédű elég hosszú válaszokkal küldesz el a 'pitsába' :D

és nem is a ti kapcsolatotokról beszéltem, de mindegy. válaszoltam egy kérdésre, hogy SZERINTEM mennyit kéne beszélni, erre neked bedurran az agyad, hogy pont az a jó amit te csinálsz... akkor minek a kérdés?

gondolom te is olyan vagy, aki csak egy nőt akar nem egy társat.

2013. febr. 18. 23:20
 18/28 A kérdező kommentje:
Még írhatsz 1-2 zagyvaságot, adok pár piros jelzést, ha kell. Ha majd orvosnak tanulsz ország egyik legerősebb egyetemén és lesz időd ennyit dumálni a pároddal, akkor lehet szövegelni. De amíg kisegítőbe jársz addig engem te ne oktass ki a h*lyeségeiddel légyszíves.
2013. febr. 18. 23:24
 19/28 anonim ***** válasza:

húú, te nagyon bunkó vagy.

mindegy, látom van pár ember aki nem tudja felfogni amit olvas.

na megyek beszélni a pasimmal :DDD

2013. febr. 18. 23:26
 20/28 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy nő vagy, de azért sok minden átjött a stílusodból. Egy szakközepes pisis lehet maximum, aki azt hiszi, hogy olyan k*rva sokat tud a világról. Okoskodó kis senki!
2013. febr. 18. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!