Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kezelitek ilyen lenézően...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezelitek ilyen lenézően azokat, akiknek önértékelési problémái vannak?

Figyelt kérdés

Van itt pár srác, akiknek szerencsétlenül alakult az élete eddig, és kialakult bennük az az érzés, hogy ők valami módon kevesebbek, rosszabbak, mint más pasik. Emiatt attól félnek, hogy nem érdemlik meg, és sosem érik el, hogy olyan párjuk legyen, amilyenre vágynak.

Miért nézitek le, degradáljátok őket? Sajnos könnyen előfodrulhat, hogy egy teljesen normális, intelligens, külsőre is igényes ember bizonyos benyomások által ide jut. Erre azt kapja, hogy felszínes, meg keressen magának csúnya lányt, stb.

Nézzetek magatokba. Ti boldogok lennétek olyannal, akiről az az első gondolatotok, hogy "csúnya"?

2013. febr. 17. 00:58
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
nem tudhatod hogy mindenki kivétel nélkül lusta aki ide írogat és nem próbálja ki a tanácsot amit adnak én értem a te állás pontodat is nyilván én se pátyolgatnék hónapokig valakit aki nem csinál semmit magáért de ha tudod hogy olyan személy aki nem tesz magáért akkor inkább ne írj rá semmit mert azzal hogy lehordod csak rontasz a helyzetén ha meg tanácsot adsz akkor talán még valamit kezd is vele
2013. febr. 17. 01:33
 12/28 anonim ***** válasza:
76%

ma 01:33

de most gondold már végig:

Akiknek ilyen bajuk van hogy változni akarnak elsönek azokat az embereket krédezi meg akik ott élnek a közelében akik látják és akik tudjak, hogy mit kellene változtatni? Szerinted, nem kérdezték meg? És hallgattak rájuk? Nem. Inkáb feljönnek ide, irnak egy novellát a jo tulajdonságaikról és utána széttárják a kezüket hogy 2de nem értem mi a baj velem" és itt is megkapják a jo tanácsokat és itt sem törödik vele...

Akik változni AKARNAK azok meg is változnak GyiK nélkül is...

2013. febr. 17. 01:40
 13/28 anonim ***** válasza:
de az is lehet hogy mivel önbizalom hiányosak nem igazán merik felvállalni ezeket a dolgokat még a barátaiknak sem és azért jönnek ide mert itt anonimként megkérdezhetik vagy esetleg még több véleményre és tanácsra kíváncsiak? szerintem ez is tök logikus lényeg a lényeg az indokot mindig meglehet találni miért kell valakit b*szogatni és még jogosnak is tűnhet de szerintem nagyobb emberségre vall ha megtudja valaki állni.Az én fejemben ez jobban passzol egy férfi képre de lehet ezzel egyedül vagyok.
2013. febr. 17. 01:45
 14/28 anonim ***** válasza:

Azért, mert van, aki minden nap kiír 4-5 ilyen kérdést, és ebből már sokaknak elege van.

Sajnos így megszopják azok, akik éppen először tettek fel ilyen kérdést... őket sajnálom :/

2013. febr. 17. 01:49
 15/28 anonim ***** válasza:

Nehogy azt hidd, hogy én egy szivtelen f*sz vagyok. Igen bunko vagyok, de ezt millioszor megmondtam már. DE

Ahol értelmes kérdést látok értelmes választ adok. Ha valaki hozzámfordul (amit leirtam pár hsz-sal ezelött) akkor segitek. Nekem nem azokkal van bajom akik bátortalanok, hanem azokkal akik felrakják a kérdést hogy mit csináljanak. Érkzeik re 500 válasz és mindegyikhez irja, hogy "az miért nem jo" nekem ezekkel az egyénekkel van bajom. Akik sosem a megoldáson görcsölnek hanem azon hogy a problémát hogy nem lehet megoldani...

Engem is lehet szeretni és lehet nagyon utálni is... ez van, de én sem sirok itt olyan problémákon amire magam is tudom a megoldást, vagy amire már megkaptam a megoldást...

2013. febr. 17. 01:51
 16/28 anonim ***** válasza:
Nem tart senki rossz embernek. Én megértem hogy idegesít de emelkedj felül és hagyd szó nélkül mert a gyűlölködés nem hinném hogy segít.
2013. febr. 17. 02:20
 17/28 anonim ***** válasza:

ma 02:20

Félreérted. Én senkit nem győlölök ez miatt. Csak azt nem értem, hogy ha valaki tudja, hogy le fogják szólni akkor az miért áll a célkeresztbe?

Továbbra is fenntartom hogy akinek fontos az én véleményem vagy akinek valami tanács kellene: itt vagyok bárkinek válaszolok bárkinek. De ne várja el, hogy együttérezzek vele AKKOR, ha látványosan csak kibuvókat keres ahelyett, hogy a probléma valós megoldásán törné a fejét :)

2013. febr. 17. 02:56
 18/28 anonim ***** válasza:
,,Ne próbáld. Csináld vagy add fel!˙˙ (Yoda masta')
2013. febr. 17. 06:32
 19/28 anonim ***** válasza:
Jaj, miért sajnáljuk meg? Gyakori kérdésekre jön sajnáltatni magát. Én se sajnáltattam magam amikor 20kg felesleg volt rajtam. Leadtam oszt csá. Jah, és úgy mellesleg : 15/F
2013. febr. 17. 08:35
 20/28 anonim ***** válasza:
Nagyon vicces, ahogy itt mindenki lelustázza a ronda fiúkat. Nem elég nekik, hogy rondák, még lusták is. Na szép. én 27 kg-ot adtam le, heti 6-szor sportoltam, hogy jobban nézzek ki, egy lány barát segített ruhákat választani, új frizurát vágattam magamnak. A belsőmet is fejlesztettem. Mire mentem vele? Semmire. Ja de. Miután így is csak elutasításokat kaptam, depresszióba zuhantam. Érdekes módon kb. 2-3-szor annyi energiát fektettem a párkeresésbe, mint pl. az egyetem elvégzésébe. De egy randi sem jött össze. Pedig aztán szép lánynál nem is próbálkoztam, mindig csak átlagosoknál, vagy az alattiaknál. Egyszerűen azért, mert ronda vagyok.
2013. febr. 17. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!