Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van e esélyem vmelyiknél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van e esélyem vmelyiknél?

Figyelt kérdés
2 fiú is tetszik nekem az egyik Gábor 2 évvel,a másik Tomi 1 évvel fiatalabb nálam.Gáborral még csak pár szót váltottam,de eddig jófejnek tűnik,bár sokak szerint beképzelt.Észrevettem h figyel az iskolában.Tomi a bartája sajnos,ővele egy táborban jóban lettem,és akkor táncolni is felkért,de mióta hazajöttünk nem jön oda beszélgetni.Ha én szólítom meg akkor szívesen beszélget.Ő régen nézett a suliban mostmár kb rá sem merek nézni,így nem tom.Szerintetek van e esélyem náluk és nem zavarja e őket hogy idősebb vagyok náluk?
2009. szept. 7. 19:22
 1/8 anonim ***** válasza:
hány éves vagy én 16/F vok de szerintem nem baj ha a fiú fiatalabb de szerintem Tomit válaszd a tábor óta valószínű azért nem kezd veled beszélgetni mert ő is úgy fogta fel a tábort mint egy egész más életet vagy nem tom ott szívesen bátran beszélt veled de a valós életbe visszahúzódik a szinfalak mögé mert fél a barátaidtól de amit elkezdesz neki beszélni azonnal feloldódik arra a pár percre:)
2009. szept. 7. 19:27
 2/8 A kérdező kommentje:
16/L
2009. szept. 7. 19:30
 3/8 anonim ***** válasza:
én írtam az elsőt is egy kicsit túlzás volt hogy megmondtam kit válassz:D de épp nálam is ez a helyzet áll fenn csak nekem a lány 17 és nincs másik lány jah meg azért írtam így mert én is ilyen voltam:D
2009. szept. 7. 19:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi:D Asszem fogok még gyakran veled beszélgetni!
2009. szept. 7. 19:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Inkább egyiket se, ha nemtudod eldönteni hogy kit válassz akkor valószínű nemlehet olyan nagy cucc.Várj még valaki másra akiről rögtön tudod hogy neked Ő kell.

17f

2009. szept. 7. 19:44
 6/8 anonim ***** válasza:
mármint velem első kommentelő?:D
2009. szept. 7. 19:51
 7/8 anonim ***** válasza:
ha kellek akkor csak.egysrac@hotmail.com az msn-em aki akar vegyen fel:D
2009. szept. 7. 19:56
 8/8 anonim ***** válasza:
az előző címes is én voltam csak megszoktam hogy az ilyenek nevet is írnak :D mármint az első 16 éves srác:D
2009. szept. 7. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!