Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kezdjek neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek neki?

Figyelt kérdés

Most nem azzal szeretném kezdeni, hogy átlagban, hogyan közelítsek egy lányhoz, az szokott menni, de ebben az esetben valahogy leblokkolok :O

Lényeg:

A mostani elsős lányok közül kiszúrtam valakit, aki minden elhaladásnál hosszan néz. Feltételezem, azért néz, mert bejövök neki.

Fordítva is igaz a dolog.

A baj, hogy folyamatosan barátnők gyűrűjében van, egy pillanatban sincs egyedül, ki tudja még wc-n is körbeállják...

Ha leszólítom, milyen kezdéssel tudnám beindítani a beszélgetést? Hogyan tudnám kirángatni a "sorfalból"?

Minden megoldás érdekel, még akkor is ha hülyeség, az is tanács...

Ő elsős, én másodikos. (gimi)

2009. szept. 7. 17:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

De aranyos :) Szerintem menj oda hozzá hogy szijaa xy vagyok mizu? vagy keresd meg iwiw-en és irj neki egy aranyos levelet hogy szija neharagudj atöbbi megadnád az msn-cimedet?*-* És akkor beszéltek-képcsere h mégis kirőlvanszó és akkor köszönő viszonyba lesztek ha szimpatikus vagyneki majd barátkoztok, három puszi reggelewnte, találkoztok, bandáztok, szórakoztok, alakul a kapcsolat ésma többi rajtad ál :)

15 L

2009. szept. 7. 17:09
 2/14 anonim válasza:
100%

Szerintem menj oda egyszer hozza es mondd ezt neki:-figyelj,beszelhetnenk 4 szemkozt?

Aztan amikor egyedul lesztek mond ezt: Nos,azert hivtalak el mert mindig a baratnoiddel vagy es nem kerdezhettem meg mindenki elott azt,hogy XY este mit csinalsz,esetleg elmehetnenk valahova egyutt.

Aztan a randin elmondod hogy tetszik neked es hogy esetleg maskor is talizhatnatok ;)

Szerintem ez bevalik majd.Amikor elhivod a baratnoitol es ha netan nem jon akkor kuldj neki egy levelet.Ha pedig nem akar elmenni sehova akkor felejtsd el.

Sok szerencset!!

2009. szept. 7. 17:12
 3/14 A kérdező kommentje:

@ma 17:09

Köszi szépen a kicsit túlzó választ, azért nem ma kezdtem :DD

A vége azért aranyos volt, ahogy levezetted, miből áll a járás :DD

2009. szept. 7. 17:21
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is először jelöld be mondjuk myvipen,aztán vedd fel msn-re,utána suliba ugye már köszöntök,igen jön a három puszi,meg ha tényleg bejössz neki akkor a suliban is beszélgetések,és szerintem csak utána hívd el. De szerintem így elsőre ne " XY estére" hívd el,hanem inkább suli után beülni valahova ,vagy csak sétálni:) SOksikert

16L

2009. szept. 7. 17:23
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

ja hát énis kábé úgy közelítettem meg,mint az első:D De pont ez a lényege,msn-en nincsenek ott a barátnői,és utána meg ha tetszel neki,akkor magától is ott fogja hagyni a barátnőit hogy beszélhessetek,vagy majd épp a barátnői mondják hogy na akkor most mi megyünk:D Már ha olyan fajták

16L

2009. szept. 7. 17:25
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
17:09-es vagyok és szivesen xd De csak azért mondtam mert sokan nem tudják hogy mitiskéne csinálni :D De az utánam szolót támogatom :D
2009. szept. 7. 17:28
 7/14 A kérdező kommentje:

ma 17:23

Az a baj a nevét sem tudom. :D

De amennyire nézett, lehet belemenne az egyből taliba... "fassetudja"

2009. szept. 7. 17:31
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kérdezd meg valakitől a nevét:P Mikor én elsős voltam,egy 12.es fiú ugyanúgy megkérdezte a nevem egy 10.es fiútól és összejöttünk:D
2009. szept. 7. 17:37
 9/14 anonim ***** válasza:
én szeretek msn-ezni meg minden, de első ismerkedésnek szerintem nem a legjobb fajtája.. nyugodtan menj hozzá oda szünetben, jobban fog örülni, mintha msnen lököd a dumát. 18/L
2009. szept. 7. 18:07
 10/14 A kérdező kommentje:

Mindenkinek ment a plusz, szünetben majd odamegyek hozzá.

Összeraktam egy jó megoldást, majd szurkoljatok :D

Köszi mindenkinek

2009. szept. 7. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!