Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan inditsam be a kapcsolatot, hogy ne legyen nagyon nyomulós és feltűnő?
Az osztálytársammal (lány) nem sokat beszélgetünk, naponta egy keveset talán, de néha mindig vannak oylanok hogy nyakamba ugrik, vagy megérint, megfogja a kezem.
De ne mtudom mit kezdjek, hogy ne legyen nagyon rámenős. Segítsetek lécci, normális válaszokat
hàt mi sem egyszerubb ennél ha o kozeledik feléd.ugye megfogja a kezed stb...
ne legyél ràmenos?
sztem ezzel h hozzàdnyul de csak egy kicsit,-s nem is dumàltok sokat-probàlja éreztetni veled h szimpatizàl,de nem a suliban,arra vàrna ha egyutt lennétek csak ti.
Vidd el sétàlni..egyàltalàn nem nyomulos.
vigyél neki vmit csak ne viràgot..mittuom én kabalàt v akàrmit ami ràd emlékezteti majd.
a viràgot késobb majd az inkàbb nyomuloooos.
sziaa
Szerintem kezdetnek az is jó, ha csak egy kicsivel többet beszéltek, vagy "véletlenül" összefutsz vele suli után, könnyebb beszélegtésbe elegyedni, ha az osztály nem zümmög a háttérben. és akk már egy séta is beleférhet.
Egyébként, titok,de elárulom neked:), hogy ha a lány a nyakadba ugrik,megfogja a kezed, akk tuti bejössz neki, tehát nincs akadálya közelebb kerülni hozzá, csak egy a fontos, hogy ne siesd el!
hajrá!remélem boldogok leszetek!
Ja.. azt akartam még kérdezni, hogy kolisok vagytok? vagy egy városban laktok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!