Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ez a fajta gyertya is?
Barátnőmmel több mint 1 éve járunk sokkal több :)
És gondoltam szeretnék neki egy olyan meglepetést hogy virágszirmok az ágykörül meg gyertyák szóval értitek(remélem). Mivel még csak most csinálok először életemben ilyen az lenne a kérdésem hogy ilyen sima mécsesekkel is jó vagy vegyek valami másik fajta gyertyát ?
Ha másik kell akkor milyent érdemes venni?
sztem a mécsesek tökéletesek lesznek;) a barátnőd így is úgy is elfog ájulni a boldogságtól:D sok sikert;) bár az énbarátom is meglepne ilyesmivel...:( mi is több mint 1 éve együtt vagyunk:P
18/L
Ne aggódj eljön az ideje :)
Én is már a 4-ik hónapba szerettem volna csinálni ilyent de mondtam inkább várok vele :) és úgy érzem itt az ideje már :)
hidd el, biztos siker lesz;):D
hát az én barátom ilyen téren sajnos nem túl romantikus...:S egy év alatt kb 2x kaptam tőle virágot, egyszer valentin napon máskor meg nőnapon...:S persze nem várom el h naponta elhalmozzon virágokkal, de azért az ilyen kis "apróságok", figyelmességek jólesnek az embernek:)
irigylem a barátnőd:D
előző voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!