Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az már túl nyomulós, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az már túl nyomulós, ha megérinteném a fiút?

Figyelt kérdés
Úgy vagyok vele, hogy ha már ő is megérintett párszor, akkor én is jelzésképpen "visszaadom". Fiúk, nektek jelent valamit ha megérint egy lány? Vagy csak simán baráti gesztusnak állítjátok be? Én úgy gondoltam, hogy mondjuk kérdezek tőle valamit és a kezemmel megsimítom vagy megérintem a vállát.
2013. febr. 15. 23:10
 1/5 A.Romanov ***** válasza:
Attól függ hogy érint meg. Pl a legjobb barátaim barátnőit simán meg ölelgetem, de az pusztán baráti, vag a vállukra, derekukra teszem a kezem. Az semmi, ha megsimogatod aaaz tök jó :)
2013. febr. 15. 23:11
 2/5 A.Romanov ***** válasza:
tehát ő izé :D álmos vagyok. Simogasd csak meg, örülni fog.
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha megérint egy lány, az azt jelenti hogy többet akar tőlem mint barátság! De hogy ez nektek csajoknak nem esik le?! Sok r.banc!
 4/5 A kérdező kommentje:
annyira azért nem vagyunk jóban, csak ismerjük egymást. de akkor miért érintett volna meg annyiszor?!
2013. febr. 15. 23:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Jelent. Jó ötlet
2013. febr. 15. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!