Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon nyomulós a randin hogyan állítsam le?
Figyelt kérdés
Az első randinkon csak beszélgettünk, mintha csak haverok lennénk. Aztán utána megváltozott: flörtölős sms-eket küld, facen is nagyon úgy csinál mint aki oda van értem, felhívott stb. Holnap lesz a 2. randink, de nagyon úgy tűnik mint aki eléggé nyomul. Pedig eddig nem volt ilyen. Nem az hogy rám akar majd mászni, mert nyilvános helyre megyünk, de mivel még nem volt soha barátom, én ehhez nem vagyok hozzászokva.2013. febr. 8. 19:16
1/5 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány, ő meg a fiú. Hogy állítsam le ha már túlzásba viszi? Zavarba jövök ha bókol, meg nem tudok az ilyen dolgokkal mit kezdeni.
2013. febr. 8. 19:17
2/5 anonim válasza:
Mond el ezt neki így, őszintén, mond, hogy csak teret szeretnél, de nem kell aggódnia. Én pont olyan vagyok aki nem ugrálja körül a lányokat, és ez sok lánynál probléma. Lehet ő sem ilyen, csak szeretne megfelelni minden téren, ez teljesen általános:D. Ha meg ilyen, nyugodtan szólj neki, picit majd mérsékli magát(:
3/5 A kérdező kommentje:
Hát ez is egy szempont. Valóban sok más fiú le sem sz@rt, talán ezért sem tudok ezzel a helyzettel mit kezdeni.
Csak egyszer azt mondta még mikor eleinte beszélgettünk egymással, hogy ő most nem akar kapcsolatot. De akkor még szó sem volt róla hogy legyen közöttünk valami.
2013. febr. 8. 19:21
4/5 A kérdező kommentje:
Jó ötlet.
Akkor az nem gáz ha megmondom de csak úgy általánosságban hogy: régebben volt egy srác aki nagyon nyomult, és én azt nem szeretem? Mert pont emiatt én beijedek és kellemetlenül érzem magam? Aztán hátha veszi a lapot.
2013. febr. 8. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!