Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok szerintetek nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek nekem miért mindig a molett, átlagon aluli nők ajánlkoznak fel randira?

Figyelt kérdés

Már unom ezt. Nem vagyok rossz képű férfi, nem értem ezt. Mindig kövérek, molettek, kevésbé igényes nőknél futok be, vagy idősebbeknél, a korombelieknél nem igazán vagyok nyerő..

Huszonéves férfi

2013. febr. 14. 22:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
45%
Mondanám, hogy küldj képet, de én is a kövér nők táborát erősítem. xD (bár már talán nem sokáig, fogyok rendesen ;) :D )
2013. febr. 15. 12:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Van egy olyan dolog, hogy szexuális polaritás. Amennyire férfias valaki, annyira nőies nőket fog vonzani. Ajánlom David Deida "Way of the superior man" című könyvét, ott ezt részletesebben kifejti.
2013. febr. 15. 12:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanez volt a helyzet, csak fordítva. Én lány vagyok, és mindig csak a kevésbé jó pasik próbálkoztak be nálam. Szerintem ez igazából csak önbizalom kérdése, hogy mennyire tartod magadat. Mivel a kisugárzás tényleg nagyon fontos, és ha magaddal nem vagy megelégedve, és ez látszódik, akkor szintén olyan nők fognak felkeresni, akik ugyanígy vannak ezzel.
2013. febr. 15. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!