Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Mit mondjak egy lánynak ha tetszik? Már régota ismerem nem osztálytársam és barátok vagyunk.
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik nekem de nem tom hogy hogyan mikor és hol kezdeményezzek. Jóban vagyunk magabiztos vagyok vele el tdok beszélgetni de nem tudom h mit mondjak. Ti mit mondanátok? Az értelmes válaszokat elõre is köszönöm!!!!2013. febr. 14. 21:04
2/6 anonim válasza:
Menj oda hozzá, és kérdezd meg ő mit érez.. ha jóban vagytok akkor nyíltan lehet erről beszélgetni.. ne legyél faszomöccse.. takarodj oda és beszéld meg vele, '' inkább próbáld meg és bukj el, minthogy meg se próbáld '' :)
3/6 NagyD1990 válasza:
mivel a barátod, így szerintem abból a szempontból könnyebb a dolog, hogy ismered. hívd el valahová, ahol kettesben tudtok lenni, vagy valami. nem tudom, szoktatok-e így kettesben elmenni valahová, vagy leesik neki, hogy randi, de én így csinálnám. ezenfelül próbáld kipuhatolni valami közös ismerőstől, vagy baráttól, hátha bejössz neki. de más ötletem nincs.
4/6 A kérdező kommentje:
mit mondjak neki amkor elhívom
2013. febr. 14. 21:13
6/6 NagyD1990 válasza:
csak szimplán kérdezd meg, hogy nincs-e kedve elmenni valahová, vagy találkozni. esetleg lenne kedve beülni egy teaházba, már ha szereti a teát. szerintem valami beülős helyre hívd el. ha esetleg jobb idő lesz, akkor meg ott a Margit-sziget. bár én még a Kopaszi-gátra is szoktam menni. legalábbis én ezzel próbálkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!