Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy fiú osztálytársam. Kezdeményezzek?
Figyelt kérdés
8.-ba járok és nagyon tetszik egy osztálytársam. Már vagy 3 hónapja padtársak voltunk és ez alatt a néhány hónap alatt úgy éreztem közelebb kerültünk egymáshoz. Csomót röhögtünk meg hülyéskedtünk. Azt mondta, hogy én vagyok a legjobb fej lány az osztályban. A gond csak az hogy már volt ültetés (szóval már nem ülök mellette) és azóta nem is nagyon szól hozzám. Van az osztályban két lány akikkel viszont a fiúk folyton (többek között az is aki nekem tetszik) dumálgatnak, hülyéskednek... meg folyton mondják nekik hogy jó a seggük... -.-" A lényeg az, hogy ez a fiú tök jóban van ezzel a két csajjal. Már filmezgetni járnak el meg bulikba. Csomó jó csaj ismerőse van... olyan tipikus "kacsacsőrös" lányok. Sokan mondják hogy én is csinos vagyok, és egyáltalán nem vagyok visszahúzódó, de most még is attól félek hogy ha megmondanám annak a fiúnak hogy tetszik akkor kiröhögne vagy soha többé még csak felém se nézne. Még elfelejteni sem tudom mert annyira tetszik. Szörnyen sajnálnám ha 8. után már semmilyen kapcsolatot nem tartanánk (legyen az baráti vagy több). Bocsi hogy ilyen hosszúra sikeredett. Kérlek segítsetek!! Kezdeményezzek? Hívjam el egy moziba vagy valami? Mondjam meg neki hogy tetszik nekem?? (L/14)2012. dec. 21. 19:28
1/1 anonim válasza:
Mozi? Ne hogy te hívd már el..:D Testi kontaktus. Simogasd végig amikor elmész mellette, akárhol. Ez meg hogy csak addig voltatok jóban, amíg egymás mellett ültetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!