Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rosszat jelent, ha csak 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszat jelent, ha csak 2 puszival váltunk el egymástól az első randi után?

Figyelt kérdés
Azt hittem, legalább egy csók lesz, legalábbis nagyon jól éreztük magunkat a másikkal, ezért lepődtem meg, hogy csak 2 puszival vált el tőlem, és azzal, hogy majd fog keresni. (ő a fiú).
2009. szept. 7. 06:47
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Hát én biztos kocka-fejű vagyok és maradi, de engem pont azzal vett le a férjem a lábamról, hogy csak két puszit adott az első randin, sőt még azt is megkérdezte, hogy szabad-e. Szóval ha rögtön csókolgatott volna tuti nem kellett volna. Ennek már 10 éve, szóval azóta változott a világ, de nekem még mindig ez a szimpatikusabb. Esetleg, ha nem keres, egy pár nap múlva csörögj rá nyugodtan. Az még lehet hogy imponálna is neki.
2009. szept. 7. 06:55
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ez azt jelzi,hogy a fiú komoly gondolkodású.Nem kellene már az első alkalommal csókolózni,vagy ágybabújni.Ebben a lányok a legnagyobb hibásak,mert semmi önérzet vagy tartás nincs bennük.Ha a kapcsolat folytatódik,örülj neki,hogy egy rendes fiúval hozott össze a sors.A helyedben megvárnám,amíg ő keres.
2009. szept. 7. 07:16
 3/9 anonim ***** válasza:
10%

3 puszi a szokás, én nem szoktam puszilkodni csak akkor ha valakit megköszöntök pl névnapa alkalmából olyankor 2 puszit szoktak adni. 3 puszi köszönéskor van de én egyszer egy csajnak 2-t adtam és szólt érte hogy 3 xD

Lehet hogy ő se szokta meg a hármat.

2009. szept. 7. 07:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
DEHOGY IS MIÉRT IS JELENTENE ROSSZAT. Az a jó. Mikor a barátommal megismerkedtem nálunk sem volt a puszin kívül más.
2009. szept. 7. 08:57
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Mi lenne, ha tőle kérdeznéd? Sokkal könnyebb lenne az emberek élete, ha attól kérdeznék a dolgokat, aki illetékes.
2009. szept. 7. 09:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
dehogy jelent rosszat én annak nem örültem volna ha megcsókol hevesen, nem kell egyből csókolózni mindenkivel jobb ez így:)
2009. szept. 7. 09:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyénfüggő, én például első randi - első csók híve vagyok de nem azért mert akkor azt remélem hogy hamarabb bújok velük ágyba. csak számomra már nem jelent semmit sem az ha az első vagy 10. randin történik meg az a dolog. Más az értékrendem, míg van akinek az kényelmes ha az illető elhúzza a mézesmadzagot. Amikor tizenéves voltam még halálra izgultam magam egy első csókon meg azon agyaltam hogy mikor legyen, ma már úgy vagyok vele hogy ha megvan a szimpátia akkor mit vacakoljak? Azzal csak azt lehet elérni amit a te esetedben, azaz bizonytalanságot. Egy csók egyértelművé teszi a közeledési szándékot, kb egy kimondatlan "lesz második randi". Mindenképp jobb mint a béna "Van kedved megint találkozni?"

De persze mindenki más, ha a fiú azt mondta hogy keresni fog akkor van esélye hogy fog is. Talán követi azt a "szabályt" hogy vár pár napot és utána hív, a felfokozott lelkiállapotod az ő malmára hajtja a vizet. Te tapasztaltad meg az illető reakcióit, ha figyeltél akkor tudhatod hogan állt hozzád. Szerintem az elején nem érdemes túlzott lelkesedést mutatni, hadd dolgozzon csak meg azért a szeretetért és rajongásért.

A párom például simán eljátszotta ezt velem, sosem éreztem egy pillanatra sem hogy csak azért mert csókolóztunk már minden eldőlt és pontot szereztem. Még azt is elhintette hogy van még "jelentkező" szóval kapjam össze magam. :)

Az mindig csak rossz ha a lány aggódik és nem a fiú, mert felborulnak a dolgok. Ebből lesznek az olyan kapcsolatok ahol a lány rajong, a fiú meg.. elvan. Fogadja a rajongást, de semmi különös. Akár akarja az ember akár nem, vannak bizonyos szabályok.

2009. szept. 7. 11:04
 8/9 anonim válasza:
Leggözelebb hajolj oda és kezdeményezz mert a pasi viszza csókol azért nem addott mert nem tudta h hogy reagálsz rá egyszer velem az történt h hajoltam és ő nem és elég gáz volt meg minden
2009. szept. 7. 18:08
 9/9 anonim válasza:
Szerintem se jelent rosszat.Lehet hogy a pasi is egy kicsit felt vagy nem tudta , hogy te mit mondanal.Mi eloszor amikor elvaltunk akkor en kellet adjam a puszit s az engem is zavart, mert o is kezdemenyezhetett volna.De ez mar reg volt.
2009. szept. 8. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!