Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet ebből valami? Többi lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből valami? Többi lent

Figyelt kérdés
Én 15 éves lány vagyok és tegnap voltam éjszakai fürdőzésen és megismerkedtem nálam idősebb sráccal ő 23 éves. és nagyon jol elvoltunk beszélgettünk és ma felvett msn-re meg bejelölt iwiw-en és irt levelet h jo lenne ujra találkozni. lesz ebből valami?
2009. szept. 6. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne nagyon ringasd benne Magad, elég valószínűtlen. Ő már egy kész férfi, de a friss ropogós husit azért nem vetné meg. Nem akartam belegázolni a lelkedbe, de tényleg ne éld nagyon bele Magad.
2009. szept. 6. 20:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az első hozzászóló mondja
2009. szept. 6. 20:57
 3/5 anonim ***** válasza:
15 - 23, 8 év, és korban nem illik hozzád. Ha ő 30 te 22 akkor azt mondom, még oké, de így?
2009. szept. 6. 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Vigyázz, mert még lebeszéli rólad a bugyidat és csúnyán otthagy!
2009. szept. 6. 21:26
 5/5 anonim ***** válasza:
24 éves lány vagyok, és sok-sok-sok 23 éves fiút ismerek, higgy nekem!! Nem lesz belőle semmi, mert pont ebben az életszakaszban nagyon sok ez a korkülönbség! Csak egy gyors numerát akar, hidd el! Tudom, mert kivétel nélkül csak azért szednek fel ennyire fiatal lányokat! Titeket még nagyon könnyű megszédíteni, csak azt rebegi, hogy "szeretlek" és ti beleszerettek, aztán jól kihasznál és nagyon fog fájni. Ismerkedj hozzád hasonló korúakkal!
2009. szept. 6. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!