Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak nincs hányingere attól, amit az emberek a facebookon művelnek?
Semmitmondó, gagyi idézetek (persze utána 500 "EZ NAGYON IGAZ!!!"), "férfiak", akik úgy pózolnak, mint egy örömlány, duckfacefétises tinilányok..
Valóban ez reprezentálja, hogy mi a társadalmi ideál jelenleg? Ti nem vagytok rosszul ettől?
nálam ott kezdődik, hogy eleve nem facebookozok. kell a bajnak, a sok idióta magamutogatása, épp elég az utcán látni embereket.
"Engem valami iszonyatos mértékben felháborít, hogy a mai "elvárt" viselkedés az szembe megy mindennel, ami egy normális ember értékrendjébe beletartozik."
tévedsz. ma már ez a normális. üdv a kisebbségben. persze a hülye emberek azt hiszik, hogy ez enm igaz, meg túlzás, de valljuk be, a közösségi oldalakon pózoló idióták ezrei a valóságban is léteznek. és itt szó szerint ezreket értek. és csak azért mert a villamoson épp nem dobja be a kacsacsőrű-emlős figurát, még ugyanolyan idióta. ez a következő generáció, törődj bele.
"De amik igazán irritálnak az ezek a lány módra tükörben fényképzekedő, pózoló, bambán/flegmán néző "férfiak". Komolyan ez vált a férfiideállá?"
akkor kezded már kapisgálni, mi zavarja az értelmesebb férfiakat 10-20 éve. ez a gagyi viselkedés, kikent fej, pucsítás a női változatban is röhejes. de ez valahol a korral jár, a hülye fogyasztót könnyű manipulálni, primitív vágyai vannak, az értelmiségi meg pénzbe kerül, és még saját gondolatai is vannak a mocsoknak, meg tüntetget valami társadalmi mobilitás meg emberi jogok baromságokért. hogy dögölne meg. :)
"A baj ott van, nem csak a tinik, hanem idősebbek is ezt csinálják. Végig kell nézni. Végül amiért létrejött ez az oldal, sajnos azt a szerepet már nem igen tölti be."
pontosan, én ugyanezt látom 40 felett is, csak ott már túl rondák, hogy magukat rakjákki, ezért menenk a glitteres csókok, pucérpasik, cicakutya és az elengedhetetlen csontig rágott ostoba közhelyesített "bölcsességek". imádom, hogy egy egész társadalom optimista(infantilis) egy olyan korban, ahol milliók élnek 100E ft alatti fizetésből, ami valljuk be kb semmire se elég manapság. rohadtul nem értem, hogy nincs elege az embereknek a valóságból, miért kell állandóan nyomni ezt a bohócstílust.
"De nyomiszűrőnek tökéletes a facebook, hamar rájövök kivel nem állok többet szóba :D"
ez igaz, csak ebből következik az előző mondatod :D " Mindig rájövök miért is nincsenek barátaim :D "
és akkor el kezdesz gondolkodni, vajon van e értelmes élet a földön. kb 2millió év, és a csimpánzok, vagy a delfinek esélyesek a címre.
"Be kellene tiltani 20 év alatt a facebook-ot, komolyan."
sajnos akkor a 40 felettieket is. és a maradék 20 év tagjai közül is csak iq teszttel lehetne beengedni őket. és akkor nagyon minőségi lenne. csak ugye ez enm éri meg a facebooknak. se más közösségi oldalaknak, se az újságnak se a tvnek. ezért épít a média az ostoba emberekre - mert ebből van a legtöbb. jóreggelt :)
"a férfiideálról annyit, hogy még mindig az izmos pasik tetszenek a nőknek, de izmos pasiból nagyon kevés van, az én ismerőseim között kb 30-ból 1 fiú foglalkozik a testalkatával, és ez viszonylag jó arány."
és ez még viszonylag jó arány a lányokhoz képest, akiknek a kutyasétáltatás sport, és úgy diétáznak, hogy csokitortából csak 1 szeletet eszik (halálkomolyan ilyen is volt itt fogyókúra kérdésben!)
ha hiszünk a statisztikának, a nők 4x olyan lusták mint a férfiak, magyarul 1200 nőből 1 sportol. amit el is tudok hinni. ennek is többsége iskolás lány, akinek még erőltették a szülei, meg van köztelező tesióra. a női ideálkép meg már rég elkorcsosult az anorexiás-hatalmasmellű agyonsminkeltf-fotosoppolt modellekkel.
Én sem vagyok fent,de nagyjából tisztába vagyok vele mi megy ott,ezért nem használom egyáltalán.
Szerintem sosem leszek fent :)
De nem is érdekel.
Mindenki válaszában van igazság, de végsö soron lássuk be, a Facebook élt, él, és élni fog- nézzük meg hány válasz érkezett csak erre az egy kérdésre, tehát igenis van érdeklödés- ahogy GDZ mondta- a negativ reklám is reklám!
Visszatérve a kérdésre- nekem olyannyira elegem lett, hogy nem szorakozok már leiratkozásokkal, X-ekkel a poszt sarkában, aki ilyeneket rak ki- törlés a ...csába! Voltak jopáran akik megkérdezték miért, el is mondtam nekik hogy hupililát hányok az ökörségeiktöl, plusz nem látom közöttük ami engem érekel! Sértödés is volt belöle- ez van, IJ tipikus este!
Maradt 95 ismerösöm, akik nem fárasztanak, akiknek látom az ujszülött gyerekét, vagy az esküvöjét stb stb. Van chat, normális emberekkel, akikkel ennyit beszélni telefonon horribils összeg lenne. Plusz olyan oldalak amik valóban érdekelnek, Formula.hu, Origo, Wikipédia, iPhone közösség, stb. És igy már tényleg HASZNOS a Facebook, nagyon sok engem érdeklö (!!!) információhoz jutok egy helyen- nem kell átrágnom magam az okosságokon. Ajánlom a kérdés kiirójának ezt a megoldást, nem fog csalódni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!