Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Másnak nincs hányingere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak nincs hányingere attól, amit az emberek a facebookon művelnek?

Figyelt kérdés

Semmitmondó, gagyi idézetek (persze utána 500 "EZ NAGYON IGAZ!!!"), "férfiak", akik úgy pózolnak, mint egy örömlány, duckfacefétises tinilányok..

Valóban ez reprezentálja, hogy mi a társadalmi ideál jelenleg? Ti nem vagytok rosszul ettől?

2013. febr. 12. 23:43
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

"Van egy ismerősöm, akit csak azért nem töröltem még le, mert néha annyira szánalmas idézeteket ír ki, hogy röhögőgörcsöm támad"

Na ja, valami fura mazochizmusból én is megtartom ezeket.. Meg valóban, néhány ilyen már annyira tré, hogy egyszerűen nem állja meg egy egysejtűnél magasabb agykapacitású ember röhögés nélkül..

De amik igazán irritálnak az ezek a lány módra tükörben fényképzekedő, pózoló, bambán/flegmán néző "férfiak". Komolyan ez vált a férfiideállá?

2013. febr. 12. 23:51
 12/27 anonim ***** válasza:
Nincs, mert eleve ignorálok minden olyan idézetes oldalt, ami nem tetszik és minden olyan személyt, akitől rosszul vagyok. Vannak erre nagyon jó beállítások.
2013. febr. 12. 23:51
 13/27 Mókusgyilkos ***** válasza:

helyesírási hiba: jaj ne is mondd :D párszor már rákérdeztem 1ik ismerősömnél hogy -te csaj ezt miért így írtad, mi a többes szám jele szerinted? nem tudott rá válaszolni :D

-téged is a melledért szeretlek :)

az abszolút KO az amikor 3 nappal később [v még aznap] kirak 1 totál ellentétes idézetet. oh meg mikor 15 évesen kirak 1 olyan idézetet hogy "az élet arról szól hogy..." hát ANYÁD! még 15 év múlva esetleg kicsi csillag.

2013. febr. 12. 23:52
 14/27 A kérdező kommentje:

"az abszolút KO az amikor 3 nappal később [v még aznap] kirak 1 totál ellentétes idézetet. oh meg mikor 15 évesen kirak 1 olyan idézetet hogy "az élet arról szól hogy..." hát ANYÁD! még 15 év múlva esetleg kicsi csillag."

Meg mikor a 16 éves gazdag apuci csini kislányai kirakják az "engem már megtiport az élet" és stb kezdetű világfájdalommal teli idézeteket :D

2013. febr. 12. 23:54
 15/27 anonim ***** válasza:
Nekem is van néhány ilyen ismerősom... elrejtettem a megosztásaikat. Gond letudva! :)
2013. febr. 12. 23:55
 16/27 anonim ***** válasza:
A baj ott van, nem csak a tinik, hanem idősebbek is ezt csinálják. Végig kell nézni. Végül amiért létrejött ez az oldal, sajnos azt a szerepet már nem igen tölti be.
2013. febr. 13. 00:05
 17/27 anonim ***** válasza:

Mindig rájövök miért is nincsenek barátaim :D

D:

De nyomiszűrőnek tökéletes a facebook, hamar rájövök kivel nem állok többet szóba :D

2013. febr. 13. 00:05
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
Mert ti aztán sokkal jobbak vagytok, hogy gyík módon osztjátok a gyíkokat, hogy gyíkok... xD Inkább menjetek inni:) Am ezért nem jelölök vissza minden csírát fb-n, csak akikkel beszélek rendszeresen, meg a koncertinfós oldalakat... ;)
2013. febr. 13. 00:07
 19/27 anonim ***** válasza:

Engem is az idézetek idegesítenek főleg.

Komolyan jobban viselem a meleg fiúismerősöm csöcsürítős, pucsítós pózait (időnként még jókat nevetek is rajt xD) mint ötödszörre olvasni " Az igazság akkor is igazság, ha senki nem hiszi el" - meg társai (és ugyan, ki venne komolyan bármilyen igazságot egy kacsacsőrű, kócoshajú, kitekeredett testű 13 évestől, ne röhögtessük ki magunkat).

Meg azt bírom hogy most lett egy divat, a Követés. Erre a tinicsillagok egyike kirak egy ilyen béna idézetet, kirakja az összes többi is és ott tépik egymást, meg mennek a név nélküli kiírások hogy őket mindenki utánozza.

Aztán ilyen 40 és a halál között lévő vén kéjencek meg követik őket, aztán büszkék lehetnek magukra.

Meg szeretem hogy az én korosztályom, a huszonéves pasik is inkább ezekkel a kiscsajokkal jönnek össze, aztán csodálkoznak hogy nem működik a kapcsolat, nem elég érett a csaj (mitől lenne 14 évesen érett?!) és csak azért kell neki hogy facebook-on virítsa a samcizós képeket, meg minden egyes virágszálat, amit kap a nyomingertől.

Be kellene tiltani 20 év alatt a facebook-ot, komolyan.

2013. febr. 13. 00:20
 20/27 anonim ***** válasza:

Nekem lassan már magától a facebooktól hányingerem van :D

Ott vannak a fbre épülő lájkolós, képmegosztós oldalak (trollfész, onc, nemkutya, 2perc és még sorolhatnám) egy-két jó poén kivételével olyan gyenge képek vannak fent, amiken alig lehet nevetni, vagy egyáltalán nem lehet, nem mondanak semmi új információt és még megnyitni őket is nagy ár értük :D ha véletlenül megnézem a kommenteket az még rosszabb. van, aki annyit ír, hogy "XD". vagy primitív vitába kezdenek, ahol személyeskednek, anyáznak de nem jutnak semmire. ilyenkor megértem a politikusokat: ezekkel nem lehet mit kezdeni, nem lesznek okosabbak soha, érdemesebb a hülye tömegeket birkaként irányítani.

az üzenőfalam is általában ugyanannak a 2-3 embernek a posztjaival van tele, akik egész nap nyomják a facet. ezek a "lájk és pontozlak" "lájk és megy üzibe arc,szem,test" "ask.fm kérdezzetek" mégis mire jó? az egójukat növelik? érezni akarják, hogy valaki ad a véleményükre?

Az idézeteket szeretem mert megnevettetnek, annyira semmitmondóak. "a szerelem a legszebb dolog egy ember életében" 1.555 lájk. a kislányoknak ennyire nagy igényük van a drámára, és ennyire nem kapják meg az élettől, hogy itt pótolják be?

lassan már odáig jutottam, hogy meg se nézem a megosztásokat, csak a chat van bekapcsolva hogy elérjenek az emberek, mert azt elismerem hogy tényleg hasznos funkció. a lánytestvérem bevallottan facebook függő és hiába vetem be minden pszichológiai eszközömet, a függés erősebb...

2013. febr. 13. 00:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!