Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mennyiben lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyiben lenne másabb a csajt facebookon randirahívnom mint személyesen?

Figyelt kérdés
Már régóta ismerjük és kedveljük egymást. Igazából személyesen szeretném de az utóbbi időben reggel vagy nem látom vagy nem látom vagy rövid ideig dumálunk vagy ott van valaki más is.
2013. febr. 7. 17:58
 1/6 A.Romanov ***** válasza:
Akkor már telefonon szerintem, fácsén hívni ha személyesen ismered nagyon nem jó.
2013. febr. 7. 17:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ezzel baj. Miért ne? Ismeritek egymást. Sokan szidják a facebookot, pedig semmi rossz nincs benne, közösségi portál, a kapcsolattartásra van kitalálva.
2013. febr. 7. 18:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudnám komolyan venni.

21/L

2013. febr. 7. 18:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Miért nem lehetne komolyan venni? Ha annyira nem hiszed el, akkor mondd meg a tagnak, hogy mondja élőben is a szemedbe, ha megteszi, akkor komolyan gondolta.
2013. febr. 7. 18:38
 5/6 anonim ***** válasza:
A szándékot komolyan venném. A kérdezőt nem.
2013. febr. 7. 19:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Miért nem vennél engem komolyan?
2013. febr. 7. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!