Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kéne leszólítanom? 20/f vagyok
oda mész hozzá bemutatkozol, és el kezdessz vele beszélgetni... az egész csak magabiztosság kérdése...
de pl egy ilyen szöveg jó: szia xy vagyok, nem baj ha meg szeretnélek ismerni?
vagy valami ilyesmi. pár tanács:
midig kérdezz te, így a beszélgetés folytonos lesz, figyelj rá, lássa h érdekel, h mit mondd, legyél magabiztos azzal már sokat segítesz magadon!
Miden nő szeret magáról beszélgetni, valahol el kell indulni, de ha elindultatok akkor már könnyebb lesz szerintem. Kérdezgess az életéről, iskolai dolgokról, hova járt stb. Most hol dolgozik, mi a hobbija... Ha annyira kiismerted, hogy tudod mit szeret akkor azokról a dolgokról beszélgess, hozz fel valami témát, kérd ki a véleményét... Ne legyél nagyon tolakodó, ne nyomulj rá egyből, csak szépe lassan. Szimpatizálj vele, próbálj mindig olyan testtartást felvenni mint Ő, ez neki szimpátiát sugall.
Faterom mindig azt mondja: Minden kezdet nehéz, de ha elkezdtük könnyebb lesz! Ez lebegjen a szemed előtt. :) (11. válaszoló voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!