Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok gáz csajozós szövegeket? Lent kifejtem, milyenre gondolok.
pl: "Szia! Neked vannak a legszebb szemeid, amiket valaha láttam! Amúgy 20cm."
vagy: "Soha nem láttam ennél szebb lábakat. Mikor nyitod nekem szét őket?"
A jó a csöcsöd, kőkóla szövegnél viccesebbekre gondolok. Kb olyanokra amiket én írtam. Tudtok ilyeneket? :D
Szia! Hitlert komálod?
Szia! Hány román fér egy vasúti kocsiba ha abban nincs oxigén? Ha a válaszod "minél több" dughatunk.
Szia! Sminkeltél már ürítés közben?
Nekem a Matracpolkás tetszett, mert az a szó is már annyira béna h tényleg tetszik, meg szeretem a Győri édest, a zabfalatokat is ;D Ennél a 2-nél mosolyogtam..
a többinél kb úgy csinálnék mintha meg se hallanám...
20/L
Amiket Te írtál, azért úgy pofánvágnálak, hogy csak na - szal elég gáznak mondható :D
A cicás édes, a mennyes is.
Írtam már ide, de visszatértem egy pár duma erejéig:
Hiszel a szerelem első látásban, vagy bejöjjek még egyszer? (nem tudom írták-e már, de szerintem übergáz)
Elhagytam a mobilom számát, megadnád a tiedet?
Hol a pasid? Én nem hagynék egy ilyen szép lányt soha egyedül...
Az egy jegygyűrű?
Új vagyok a városban, meg tudnád mutatni, hogy merre laksz?
És hölgyeim és uraim köszöntsék kitörő örömmel és a neki kijáró tapssal a világtörténelem leggázabb csajozós dumája díj nyertesét:
(DOBPERGÉS)
(DOBPERGÉS)
(Kicsit halkabb dobpergés)
Helló. Ha érted mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!