Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rá gondolok elkezd bizseregni a gyomrom. Szerelmes vagyok?
Figyelt kérdés
Ha visszagondolok arra amiket mondott nekem: bókolt, flörtölt velem stb. akkor a gyomrom elkezd bizseregni. Nem tudok úgy rá gondolni, hogy nem mosolyogjam el magam. Meg ez a bizsergés nagyon fura.2013. febr. 8. 13:16
1/12 A kérdező kommentje:
Éjszaka is felébredtem és elkezdtem rá gondolni, és 2 órán át nem bírtam visszaaludni, mert folyton rá gondoltam. De közben meg csak 2 randink volt eddig.
2013. febr. 8. 13:17
3/12 anonim válasza:
Ugyan ezt érzem. Csak nálam amíg kialakult ez az érzés hetek teltek el. Már ott tartok, akarom mondani tartunk, hogy mosoly nélkül képtelenek vagyunk egymás szemébe nézni.
Ha most csak szimplán megölelne, az is nagyon jól esne, de általában már a tekintete miatt ezt érzem. Bizsergés az nincs, de kellemesen, jól érzem magam.
Én még nem tartok a szerelemnél, de nagyon tetszik. Szeretem a maga módján. Először az érdekelne, hogy ő hogy érez amikor épp elvarázsoljuk egymást...
5/12 anonim válasza:
De amúgy ha aludni nem tudsz az baj. A szerelem, az igaz szerelem, nem felkavaró érzés. Kellemesen a legjobb formádban kellene hogy legyél. Lehet hogy csak vonzódsz hozzá. Ismered egyébként az illetőt egyáltalán?
#3 voltam
6/12 A kérdező kommentje:
Csak mert ő az első pasi akinél kölcsönös a dolog. Eddig én még ilyen bókokat nem kaptam soha, sőt egy srácnak sem kellettem igazán. És most olyan fura. Úgy remeg belül mindenem. De fura mert mikor találkozunk akkor annyira meg nem, akkor mondjuk zavarban vagyok kicsit. Ez a bizsergés akkor van mikor külön vagyunk és rá gondolok.
2013. febr. 8. 13:23
7/12 anonim válasza:
Vigyázz, ne csak képzeld, hogy szerelmes vagy! Sokszor elkövettem ezt a hibát. Én most fékezem először az érzéseim, hogy ne vakítsanak el már az elején.
8/12 A kérdező kommentje:
Ismerem valamennyire, mert régebben egy baráti társaságba jártunk. Mikor még gimisek voltunk. De ennek már pár éve, meg annyira nem voltunk jó viszonyban. Egy társaságon belül voltunk külön klikkben, ha lehet így mondani.
2013. febr. 8. 13:25
9/12 A kérdező kommentje:
Na ez az. Sok barátnője volt már, szóval sztem tudja hogy mit akar hallani egy nő. És emiatt is megijedtem kicsit, mert mi van ha csak csaj hiánya van.
2013. febr. 8. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!