Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök neki? (túl rövid a kérdés. )
Figyelt kérdés
Egy osztályba járunk, szoktunk szemezgetni órákon, és órák után gyakran megszólít, néha órán is beszélgetünk (előttem ül), ha megkérem valamire akkor azt megcsinálja (mármint arra gondolok hogy pl. amikor kimegyünk az udvarra és ők hógolyóznak és én megkérem hogy engem ne dobjon akkor nem dob, a többi fiú attól csak még jobban megdob)Amúgy én bele vagyok szó szerint esve! Én 12/L ő 12/F2013. febr. 12. 19:59
2/5 anonim válasza:
juj milyen cukik vagytok! Biztos szimpi vagy neki!
3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, de mit csináljak?, (én nem nagyon akarok kezdeményezni), de az osztályomban már az is cikinek számít, hogyha beszélgetsz a fiúkkal, szóval ő sem nagyon fog! :(
2013. febr. 12. 20:07
4/5 anonim válasza:
Jajj, gyerekek vagytok még:)..azért aranyos. Mi lenne, ha suli előtt/után beszélgetnétek?
5/5 anonim válasza:
"néha órán is beszélgetünk"
a tanárra figyeljetek, ne egymással beszélgessetek! amúgy ez a 'bele vagyok szó szerint esve' állapot el fog múlni, ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!