Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök neki? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Észrevettem apróbb jeleket.
Van hogy megölel, vagy kérdezem mivel megy haza(vagy arra amerre én, vagy a nagymamájához) és kérdezte h mivel menjen, velem, vagy ne.
Megkérdeztem hogy melyik busszal megy, és hogy megvárjam.e, azt montda, hogy majd megcsörget ha ott van a megállóban.
Én kedvelem őt, nagyon aranyos és szép lány:) De nem akarom kínos helyzetbe hozni.
Vajon bejövök neki?
Hogy kerülhetnék közelebb hozzá?
Óvatosan próbálj te is hozzá közeledni. Látni fogod ha visszautasít, akkor pedig leállsz ezzel, és még se akart semmit a lány. Egyébként meg szerintem hívd el valahova, ahol tudtok jót beszélgetni, mert a lányok szeretnek beszélgetni :)
17/F
Az a helyzet, hogy ebből nem lehet túl sok mindent leszűrni, én lány vagyok és volt, hogy egy fiú félreértelmezte a jeleimet, pedig azok csak barátiak voltak, és így kellemetlen helyzetbe kerültünk mindketten. Ha neked tényleg tetszik, akkor érd be azzal, hogy a közelében lehetsz és ne rontsd el...
Viszont előfordulhat az is, hogy ő is kedvel, akkor viszont arra vár, hogy te lépj. Gondold át az esetleges következményeket, és ezután dönts ! :)
csokold meg és ha engedi akkor bejössz neki ha meg nem akkkor nem de előtte hivd el félre pl: wc.v.tesi terembe az öltöző
stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!