Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a "kapcsolatról"?

Figyelt kérdés
Egy sráccal jól elvagyunk úgy három hónapja, randizgatunk, meg fb-n beszélgetünk, de igazából nem kérdezte meg, hogy járunk-e. Nem is nagyon bókolgat. Csak búcsúcsók van a találka végén. Nem tudom, hogy akar-e komolyabbat. Szerintetek?

2013. febr. 12. 12:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha már 3 hónapja megy ez így, akkor beszéld meg vele.

Mi honnan tudhatnánk, mit akar?

2013. febr. 12. 12:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát mi aztat innen nem tudhatjuk memondani.☺

Hívj meg minket is a következő randitokra, és majd ott sikerül több infót magunkba szívni ahhoz hogy nyilatkozhassunk.

2013. febr. 12. 12:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Ok, jogos. Csak arra szerettem volna kérdezni, hogy ez csak nekem nem kóser-e? Vagy egyáltalán rákérdeznek-e a férfiak arra, hogy járjunk, vagy csak úgy kialakul ...
2013. febr. 12. 12:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi tart vissza hogy te tedd fel a kérdést?
2013. febr. 12. 12:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Az annyira fura, nem? Jó, mondjátok, hogy régimódi vagyok, hogy azt várom, hogy ő kérdezze, de ha már nem kérdez rá, akkor esetleg azt gyanítom, hogy nem is akarja. Najó, nem csavarom tovább, köszi a válaszokat! :)
2013. febr. 12. 12:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Pá.
2013. febr. 12. 12:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Hááát... szerintem bizonyos kor után ezt így ezekkel a szavakkal nem kérdezi meg az ember.

25/N

2013. febr. 12. 12:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez nem korfüggő. Az én barátom pedagógus és arra tanított meg ebben a kapcsolatban, hogy mindenre csak is a kommunikáció megoldás.

Ami problémánk van egymás elé állnuk és megbeszéljük.

Semmi rossz nincs abban, ha rákérdezel. És ez nem korfüggő..logikus, ha az embernek problémája van nem suttyomban ül és próbálja magában kitalálni mire gondolhat a másik, hanem megkérdezi. .:)

Nyugodtan vedd a bátorságot és beszélj vele. 3 hónap után nem tiszta az egyik félnek a dolog, tehát a problémát csak így lehet megoldani.

2013. febr. 12. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!