Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek is csúnya vagyok?
Figyelt kérdés
csak kíváncsi vagyok más véleményére is!!!:) persze van egy kis önbizalom hiányom is
2013. febr. 11. 21:17
31/42 anonim válasza:
Nagyon helyes srác vagy. Hülye volt aki.azt.monta h nem vagy jo srác :) na ès.mèg focizol is. Ez egy jo pont mert sportolsz. Ès meg "fiatal" vagy. Ne hidd magadrol hogy csúnya vagy ;)
32/42 anonim válasza:
Hát egyáltalán nem vagy csúnya,nyugi! ;)
33/42 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2013. febr. 16. 23:21
34/42 anonim válasza:
Második képen csaj a háttérbe :D
Am nincs gond veled.
35/42 anonim válasza:
rövid haj jobban áll, az 1. kép nagyon ÁLAT :D de szép a szemed, egyébként erős átlag :)
36/42 anonim válasza:
Nekem nagyon bejösz! Cukii! *-* 18/l
37/42 wiwastarr_ válasza:
egyántalán nem vagy csúnya :))
38/42 anonim válasza:
Hogy lennél már csúnya! (Mondjuk,nem vagy az esetem) de legyen önbizalmad! :)
40/42 anonim válasza:
Rosszabra számítottam, de elég csúnya vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!