Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok szerintetek is csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek is csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

csak kíváncsi vagyok más véleményére is!!!:) persze van egy kis önbizalom hiányom is

2013. febr. 11. 21:17
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
mindenki a szememen akad meg először.. gondolom akkor ez nem véletlen
2013. febr. 11. 22:14
 22/42 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy csúnya:)

18L

2013. febr. 11. 22:22
 23/42 anonim ***** válasza:
0%

Ezen a képen is jól néz ki?

[link]

És ezen?

[link]

Elég ló feje van. :S

2013. febr. 11. 22:24
 24/42 A kérdező kommentje:
ilyen egy buli... esetleg falunap.. de hát nem lehet mindig az ember formába..mindenkiről vannak szar képek de mind1
2013. febr. 11. 22:29
 25/42 A kérdező kommentje:
látom te ismersz:D meg súgom h a második képen nem aludtunk éjjel falunap miatt, és hát igen
2013. febr. 11. 22:33
 26/42 anonim ***** válasza:

Vadászházban buliztatok?

Erre jó az internet. Mindenki felb@ssza magáról a legjobban sikerült képeket, ha kell picit belejavít. Ezért csalódás sokszor a személyes találkozás.

2013. febr. 11. 22:36
 27/42 anonim ***** válasza:

"Erre jó az internet. Mindenki felb@ssza magáról a legjobban sikerült képeket, ha kell picit belejavít. Ezért csalódás sokszor a személyes találkozás."

Aki meg nem az megkapja a megtisztelő "lúzer" titulust. A többi is az csak jobban értenek a fotóbolthoz, meg alapból pózolásra születtek :D

2013. febr. 11. 22:37
 28/42 A kérdező kommentje:
az nem vadész ház xDD úr isten :D és nem javítottam bele a képbe se... ez van.. nem hiszem h mindenki a legrosszabb képeit rakja fel..de hagyjuk valaki csak vicces akart lenni és amúgy is leszarom.. aki ismer az tudja h milyen vagyok.. csak kíváncsi voltam h mit szol a külvilág.. de mondom ez nálam nem oszt nem szoroz ;) azt a rossz akarok ne is írjanak
2013. febr. 11. 22:48
 29/42 anonim ***** válasza:

[link]

Ezen vagy a legcsúnyább

2013. febr. 11. 22:59
 30/42 A kérdező kommentje:
szivjál le... de azért jó ezek látni :D
2013. febr. 11. 23:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!