Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért vagyok ekkora balf***?
Figyelt kérdés
Sokan mondták már hogy helyes vagyok, de valahogy mindent sikerül elrontanom. A csajokhoz félek odamenni... Ennek ellenére többször volt olyan hogy a lány kezdeményezett. Legutóbb ezt is sikerült elrontanom. A lány mondta h helyes vagyok, odahívott meg minden, és én totál leblokkoltam... Nem az hogy nincs önbizalmam, mert az van, meg beszélgetni is tudok, de sajnos csak azokkal a lányokkal akik nem tetszenek. Rájuk valahogy máshogy tekintek... Elég szar látni hogy minden esélyem megvan, és mégis mindig elrontom.2009. szept. 6. 11:39
1/6 anonim válasza:
akár csak én, is igy vagyok sajnos.
2/6 anonim válasza:
Megkell ilyenkor próbálni nem gondolkozni
3/6 anonim válasza:
Bár én csaj vagyok, de velem is mindig ez van:S
4/6 anonim válasza:
A válasz egyszerű: ne tekints rá úgy, mint egy potenciális partnerre (barátnőre). Vedd úgy, hogy a barátod, akivel beszélgetsz egy jót - aztán majd kialakul valami, ha odáig jutnak a dolgok. Lehet, hogy egy ilyen beszélgetés alatt kiderül, hogy nem vonzódtok egymáshoz, viszont nagyon jól megértitek egymást és akár egy nagyon jó barátság is lehet belőle! Ne görcsölj, ne idegeskedj és ne vegyél készpénznek mindent!
5/6 anonim válasza:
ugyanígy vagyok, buliban egymás után két jose cuervo és mindjárt megoldódik a probléma :D
6/6 anonim válasza:
A vállaszt elöbb is leirták, ne akarj egyszerre mindent. Csak finoman. Ha arra öszpontosítasz hogy na most a maximumot hozzam ki magamból akkor nem fog müködni. Önmagadat add, és normális irányba próbáld a gondolataidat vezetni. Kis idő kell amig megszokod, na meg gyakorlat, idővel belejössz, ne aggódj.
Csak próbálkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!