Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bár tudom, hogy ronda vagyok, mégis időnként tök jó csajok szoktak szemezni velem vagy nézni gyakrabban rám, ez miért lehet?
# 4/4
Akkor mégis mi számít?! Magyarázd már meg nekem, mert nem értem. Olyan lányokról van szó többnyire, akikkel nem is ismerjük egymást talán csak egyszer találkozutnk, igaz volt, akivel többször is egy buszon utaztam, de ennyi. Két ilyen lány, akivel gyakran utaztam, szinte mindig nézett valamlyen formában meg piszkálta a haját stb. Mintha zavarba lett volna, csak hát nem értem miért pont tőlem, amikor én ronda vagyok és ők meg jó csajok és bárkit megkaphatnának.
Férfi nem szép vagy ronda. Férfinak van egy kisugárzása, egy stílusa, egy megjelenése, amire a nők buknak. Minden nőnek más jön be, de alapvetően a férfias, határozott, stílusos forma nyerő általában. És ehhez nem kell hogy szép arcod legyen, vagy kigyúrt tested.
Lehet van benned valami, valami ami sugárzik rólad, egy olyan férfiasság, ami a nők egy részének megkapó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!