Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány 160 cm alacsonynak számít?
18 éves lány 160cm-rel alacsonynak számít ugye?
Kis növésűnek számít?
Pretty Ballerina-t szívesen megnézném, cuki lehet... :)
Egyébként nem olyan alacsony, inkább már átlagos a 160 cm.
Én 19 vagyok,és 157 cm...
Szerintem amúgy alacsony de egyátalán nem a vészes fajta,talán az átlagnál egy picivel kisebb.
dehogy szerintem imádni való én 16 vagyok de 158 centi jó ideje nem nőttem
:D de imádni valónak tartanak a suliban is h pici vagyok xD Szerintem ez jó :D Nem vagy kis növésű ^^
Amúgy szerintem is, inkább tartanak cukinak az emberek egyből. :D
Ami lehet jó is meg rossz is, mert pici csajként azért alapból nem sokat néznek ki az ember lányából, pont mert olyan kis cuki. De legalább így gyorsabban megtanulunk magabiztosak lenni a saját érdekünkben. Hisz visszahúzódóként még annyit se néznének ki belőlünk, mint alapból.
Na meg a súlyunkkal se árt vigyázni. Mert ekkora magasságnál minden meglátszik hamarabb. :)
A magyar nők átlagos magassága 164 centi.
A szórás kb. 6 centi, azaz a magyar nők 68 %-a 158 és 172 centi közötti (mert a magasság normális eloszlást mutat).
A 160 beleesik ebbe a tartományba, azaz a stat szerint nem alacsony.
Genetikailag a férfiakba van kódolva, hogy védelmezzék az alacsonyabb nőket, mert olyan kis törékenynek látszanak, és ők a nagy erős hímek majd jól megvédik őket. Tehát, ha pasiként látsz egy pici csajt, ez bizony aktivizálódik.
Úgyhogy siránkozz máshol a pici farkaddal, nincs a kettő közt összefüggés. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!