Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan es hol kene ismerkedjek fiukkal?
Figyelt kérdés
Nem tudom hol kene ismerkedjek fiukkal ugyais eleg szegyelos vagyok es kicsi dolgokbol is atz hiszem hogy nagyok lesznek.Vagyis nagyon keveset kell tegyen a fiu azert,hogy beleeljem magam. Ha tudtok olyan oldalakat a neten` ahol lehet ismerkedni,baratkozni fiukkal irjatok le. Koszi elore is2009. szept. 5. 20:40
21/23 anonim válasza:
1: elöszöris ha az első fiu nem sikerül akkor keress mást.. előbb-utobb biztos találsz vkit akinek te fogsz kelleni!
2: olyan tuhát vagyél fel ami kényelmes, nem tul kirivó, és amibe jól érzed magad:)
Sztem nyugodtan merj közeledni a fiukhoz, nagyon szép arcod van és a testalkatoddal sincs különösebb gond.. nem vagy elől deszka hátul léc és ez jó:)
sok sikert:)
22/23 anonim válasza:
alapszabály: mindig csak egy valamidet hangsúlyozd ki:
ha kifested erősen a szemedet, akkor csak szolid szájfény a szájra, vagy fordítva.
ha miniszoknyát veszel fel, ne legyen mélyen dekoltált a felsőd. vagy fordítva. :) sok sikert. :)
23/23 anonim válasza:
Nem tudom mi lehet a gond. A képek alapján nagyon csinos vagy és szerintem buta sem lehetsz. Valószínűleg az a baj, hogy pont olyan vagy akit a legtöbb srác (köztük én is) kispárnának elfogadna. Én mondjuk csak templomban ismerkednék veled, hátha ott nem bújna belém a kisördög, ha megpillantalak. :) 24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!