Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan es hol kene ismerkedjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan es hol kene ismerkedjek fiukkal?

Figyelt kérdés
Nem tudom hol kene ismerkedjek fiukkal ugyais eleg szegyelos vagyok es kicsi dolgokbol is atz hiszem hogy nagyok lesznek.Vagyis nagyon keveset kell tegyen a fiu azert,hogy beleeljem magam. Ha tudtok olyan oldalakat a neten` ahol lehet ismerkedni,baratkozni fiukkal irjatok le. Koszi elore is
2009. szept. 5. 20:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
kepfeltoltes.hu-ra tölsd fel, majd linkeld be!
2009. szept. 5. 21:22
 12/23 A kérdező kommentje:
nem jon be nallam a kepfeltoltesi oldal :(
2009. szept. 5. 21:24
 13/23 anonim ***** válasza:

akkor.

imagebam.com

imageshack.com

abload.de

multikepup.com

ezek közül valamelyik csak betölt majd. Egyszer próbálj majd meg bnőiddel menni, hátha akkor "felfigyelnek" rátok, v nemtom

2009. szept. 5. 21:27
 14/23 A kérdező kommentje:

itt van tettem fel 3 kepet :) de osiznten mondjatok meg,hogy szerintetek mi a baj velem egyebkent a baratnoimmel megyek bulizni de ha szemezek egy fiuval akkor azt egyedul csinalom :)

[link]

[link]

[link]

2009. szept. 5. 21:33
 15/23 anonim ***** válasza:

:|

őszinte leszek. Túl szép vagy, és a srácok nem mernek odamenni hozzád. Lépj te, menj oda és kezdj el beszélgetni velük.

2009. szept. 5. 21:56
 16/23 anonim ***** válasza:
az első képen, ne is haragudj, de kicsit egyéjszakásnak tűnsz, lehet, hogy ettől ijednek meg a srácok, a második kép sokkal jobb, de ott számomra az a bajom, hogy mutatsz mindent, bár ezen a képen vagy a legcsinosabb, szépek a lábaid, nagyon. az utolsó kép meg a legnormálisabb, igaz, hogy látszik, hogy van rajtad némi felesleg, de szerintem még pont jól, legalább nem vagy elöl deszka, hátul léc. itt nézel ki a legszolidabbnak, és barátságosabbnak. nincs semmi gond a külsőddel, csak tudod, ami kevesebb több, és összekeverhetnek bizonyos fajta lányokkal, ha olyan a ruhád.
2009. szept. 5. 21:57
 17/23 A kérdező kommentje:
ah ertem ;)) koszi azert :)
2009. szept. 5. 22:01
 18/23 A kérdező kommentje:
akor szerintetek merjek nyugdtan kezdemenyezni egy fiunal?....yha es azert ha tudtok chat` oldalakat leirhatjatok koszi szepen :)
2009. szept. 5. 22:02
 19/23 anonim ***** válasza:

szerintem nyugodtam, mert hozzád csak a nagymenő-teleegó srácok mennének oda, és te nem biztos, hogy olyat keresel. szerintem ha kicsit szolidabbra veszed, akkor könnyebben nyitnak feléd, ha meg már összejöttetek, akkor megmutathatod neki, amid van :P :D

egyébként szerintem kezdeményezhetsz bátran :)

2009. szept. 5. 22:04
 20/23 A kérdező kommentje:
es tegyuk fel , hogy megprobaltam kezdemenyezni egy fiunal es nem kelletem neki..akkor mi van? probalkozzak masoknal inkabb vagy hagyam az egeszet a fenebe? ja es szerintetek ha bulizni megyek hol oltozzek fel? ha ez nagyon kihivo vagyis nem kihivo inkabb olyan amibol kivan mindene az embernek ?
2009. szept. 5. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!