Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan es hol kene ismerkedjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan es hol kene ismerkedjek fiukkal?

Figyelt kérdés
Nem tudom hol kene ismerkedjek fiukkal ugyais eleg szegyelos vagyok es kicsi dolgokbol is atz hiszem hogy nagyok lesznek.Vagyis nagyon keveset kell tegyen a fiu azert,hogy beleeljem magam. Ha tudtok olyan oldalakat a neten` ahol lehet ismerkedni,baratkozni fiukkal irjatok le. Koszi elore is
2009. szept. 5. 20:40
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, és hogy nézel ki?
2009. szept. 5. 20:52
 2/23 A kérdező kommentje:
18 eves vagyok, hoszu fekete hajam van :P sotet barna szemem :) allitolag csinos vagyok :-?? nem vagyok sem kover sem duci` de van rajtam egy kis plusz de negem ez nem zavar :)...visznt a problema ott kezdodik,ha megismerek egy fiut es tetszik is nem vonzom hanem taszitom..
2009. szept. 5. 20:54
 3/23 anonim ***** válasza:
Az úgy már gáz. A kinézeteddel, vagy a viselkedéseddel?
2009. szept. 5. 20:58
 4/23 A kérdező kommentje:
...hat nem tudom ...ha pld. elmegyek bulizni szemezek egy fiuval akkor nez egy ideig de utanna elcsaja a fejet :( nem is kell megsozlaljak ahoz,hogy eluldozzem. :(
2009. szept. 5. 21:00
 5/23 A kérdező kommentje:
bocsi a helyesirasi hibakert :)))
2009. szept. 5. 21:00
 6/23 anonim ***** válasza:
segáz... hát, tolj fel magadról egy képet, és adok egy őszinte kritikát max. Egyébként... ne diszkóban akarj ismerkedni, ott én még csak önző,hazudozó pics@kat ismertem meg (az egyik egy dél-baranyai határmenti városban néptáncol, remélem, olvassa :D)
2009. szept. 5. 21:05
 7/23 A kérdező kommentje:
en kuldok kepet ha elmondjatok hogy kell
2009. szept. 5. 21:14
 8/23 anonim ***** válasza:
ha utána visszanéz rád a fiu akkor flörtöl ha meg nem akkor... hát akkor nincs sok esély, de engem is érdekelne 1 kép:)
2009. szept. 5. 21:19
 9/23 anonim ***** válasza:

a.) www.kepfeltoltes.hu ,majd az ott kapott linket beírod ide (akkor mindenki látja)

b.) szólj, írok mailt, látod a mailcímem, és válaszként elküldöd

amúgy azóta eszembe jutott még vmi.. egyedül, vagy barátnőkkel szoktál szemezgetni a srácokkal?

2009. szept. 5. 21:19
 10/23 A kérdező kommentje:
egyedul :P
2009. szept. 5. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!