Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a normális fiúk, akik helyesek is?
Na figyu az a baj hogy a legtöbben véletlen se ismerkedni mennek fel ilyen oldalakra, én is pl csak egy lehetőségképp kezeltem a dolgot ha elég hosszú ideig el lehet beszélgetni valakivel akkor megpróbálok összehozni vele egy személyeset, lehet hogy ez a közeljövőben be is következik és sikerül egy tényleg nagyon rendes csajjal összejönnöm, már rámférne de komolyan.
Viszont a 85%-a egyáltalán nem is magát teszi oda fel és ha igen akkor meg huzatos és azért nem jön össze nekik semmi élőben. Meg úgy általában ebben az országban egyszerűen nincs kultúrája a netes társkeresésnek így ami máshol már működik réágóta az itt sose fog épp ezért mert tele van k*rvákkal meg s*ggfejekkel az egész ország, és ott élik ki magukat a hülyeségeikkel. De pl magamat nem tartom randának max vékony vagyok, de az legalább arányosan, és én komolyan is tudom kezelni a másikat. Ellentétben nem izgat h ki hány csajt próbált fel és mi volt vele, ha ezt egy komoly kapcsolatra tudom cserélni. Arról nem én vagy a hozzám hasonló nagyon kis hányad tehet hogy a legtöbb teljesen elsz*rja a közösséget az ilyen oldalakon. Így teljesen komolytalan a dolog.
Ejj ejj, ne keresd a párt, és akkor találod meg. Hogy nem könnyü az biztos, de azonban a leg kellemes érzés a világon az igaz szerelem. Lehet lenézel mert fiatalabb vagyok nálad, de hidd el nekem, az úgynevezett nagy Ő -t ösztönszerüen kapod meg. Nem kell azt görcsösen keresgélni. Hogy hol vannak, mindenhol utcán stb stb stb... finoman te is kezdeményezhetsz. Lehet kivételt tenni néha.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!