Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol vannak a normális fiúk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a normális fiúk, akik helyesek is?

Figyelt kérdés
Van, amikor felmegyek a chatre, beszélgetek, aranyos meg tök normális. Azt állítja magáról, hogy helyes. Mikor msn-en mutat képet magáról, nem ez tűnik... Hiába kedves egy fiú, nem akarom szívatni ha küllemre nem fog meg, nem jön be. A környezetemben meg vagy foglaltak, alkoholisták, drogosok akik bejönnének... Hol vannak?
2009. szept. 5. 18:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Na figyu az a baj hogy a legtöbben véletlen se ismerkedni mennek fel ilyen oldalakra, én is pl csak egy lehetőségképp kezeltem a dolgot ha elég hosszú ideig el lehet beszélgetni valakivel akkor megpróbálok összehozni vele egy személyeset, lehet hogy ez a közeljövőben be is következik és sikerül egy tényleg nagyon rendes csajjal összejönnöm, már rámférne de komolyan.

Viszont a 85%-a egyáltalán nem is magát teszi oda fel és ha igen akkor meg huzatos és azért nem jön össze nekik semmi élőben. Meg úgy általában ebben az országban egyszerűen nincs kultúrája a netes társkeresésnek így ami máshol már működik réágóta az itt sose fog épp ezért mert tele van k*rvákkal meg s*ggfejekkel az egész ország, és ott élik ki magukat a hülyeségeikkel. De pl magamat nem tartom randának max vékony vagyok, de az legalább arányosan, és én komolyan is tudom kezelni a másikat. Ellentétben nem izgat h ki hány csajt próbált fel és mi volt vele, ha ezt egy komoly kapcsolatra tudom cserélni. Arról nem én vagy a hozzám hasonló nagyon kis hányad tehet hogy a legtöbb teljesen elsz*rja a közösséget az ilyen oldalakon. Így teljesen komolytalan a dolog.

2009. szept. 5. 21:14
 22/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Egyébként Bács megye. És félre értés ne essék, nem azért tettem fel a kérdést, hogy reklámozzam magamat, hanem mert érdekel mások véleménye erről a dologról. Ugyanis szerintem az egyik legnagyobb kihívás, legnehezebb dolog a párkeresés... :(
2009. szept. 6. 10:54
 23/25 anonim ***** válasza:

Ejj ejj, ne keresd a párt, és akkor találod meg. Hogy nem könnyü az biztos, de azonban a leg kellemes érzés a világon az igaz szerelem. Lehet lenézel mert fiatalabb vagyok nálad, de hidd el nekem, az úgynevezett nagy Ő -t ösztönszerüen kapod meg. Nem kell azt görcsösen keresgélni. Hogy hol vannak, mindenhol utcán stb stb stb... finoman te is kezdeményezhetsz. Lehet kivételt tenni néha.

Sok sikert.

2009. szept. 6. 14:58
 24/25 kolosszus22 ***** válasza:
20:04-es vagyok, szintén Bács megye!
2009. szept. 6. 15:42
 25/25 A kérdező kommentje:
14:58-as! Dehogy nézlek le! Sem téged, sem mást nem nézek le azért mert fiatalabb nálam... :)
2009. szept. 6. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!