Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol vannak a normális fiúk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a normális fiúk, akik helyesek is?

Figyelt kérdés
Van, amikor felmegyek a chatre, beszélgetek, aranyos meg tök normális. Azt állítja magáról, hogy helyes. Mikor msn-en mutat képet magáról, nem ez tűnik... Hiába kedves egy fiú, nem akarom szívatni ha küllemre nem fog meg, nem jön be. A környezetemben meg vagy foglaltak, alkoholisták, drogosok akik bejönnének... Hol vannak?
2009. szept. 5. 18:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

hát... ne haragudj, de hogy nem a neten, az is biztos.:D

18F

2009. szept. 5. 19:07
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Engem miért vonsz bele? Én nem mondtam, hogy érdekelsz :D Ha egy csaj tetszik azt megszólítom és kész. Neked is többet kéne a világba járkálni és ha te is helyes vagy csak leszólítanak. :)

18/F

2009. szept. 5. 19:10
 13/25 A kérdező kommentje:
Utolsó bocsi.
2009. szept. 5. 19:17
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Nincs gond. :)

De ugye nem csak a gép mögül vársz rá? Mert h igen ott lesz a hiba.

2009. szept. 5. 19:23
 15/25 A kérdező kommentje:
Dehogyis, eljárok szórakozni meg minden de semmi... Már ezért gondoltam a chatre hogy kipróbálom... :(
2009. szept. 5. 19:24
 16/25 anonim ***** válasza:
Akkor költözz el. Az én környezetemben általában szép és normális emberek vannak. Nálad meg egy sem? Micsoda dolog ez?
2009. szept. 5. 19:41
 17/25 kolosszus22 ***** válasza:
100%
Itt vagyok neked én:) 22 éves, magas, vállas, izmos és jóképű srác vagyok (191cm, 98kg), ezt nem nagyképűségből írtam, csak "helyes" srácot keresel, ezért gondoltam írok paramétereket. Remélem azért te is csini vagy. Dobj rám egy privátot, pussz!
2009. szept. 5. 20:04
 18/25 anonim ***** válasza:

és íme a mélypont. Netes csajozás gyakorikerdesek.hu-n :D legalább mennél fel valami társkeresőre, és ott próbálkoznál.

kérdezőnek: nem tudom, merrefelé laksz, ha írsz egy megyét, lehet, hogy valaki be tud mutatni egy barátjának, vagy ismerősének.

2009. szept. 5. 20:34
 19/25 anonim ***** válasza:

kinek mi a helyes? mert pl. van olyan lány aki nekem tetszik, már haveromnak nem, pedig szinte mindenben egyet értünk.

..és azért jó élőben ismerkedni, mert a jó és rossz tulajdonságokat ahhoz a személyhez kapcsolod akivel vagy, nem pedig elképzelsz vkit a jó tulajdonságai alapján aztán meg kopp!

én nem tartom magam jóképű gyereknek, de mégis kedves aranyos vagyok nem egy lány számára!:)

20f

2009. szept. 5. 20:38
 20/25 kolosszus22 ***** válasza:
20:34-nek, előtted levő vagyok, nem nagyon szoktam neten csajozni, itt meg pláne. Most valamiért mégis rászántam magam, már csak bizonyításképp is, hogy normális, helyes pasik bizony léteznek!;)
2009. szept. 5. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!