Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondta a pasi hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondta a pasi hogy nem akar komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Az első randinkon nem rólam volt szó, hanem elkezdte sorolni úgy általánosságban, hogy ő most nem igazán akar kapcsolatot blabla. de tudja hogy én nem vagyok egyéjszakára kapható (szűz vagyok még), mégis szeretne velem megint randizni. Akkor most ez hogy van?
2013. febr. 8. 23:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Hagyd a fe.nébe, csak sz.exelni akar. Nehogy egy ilyennek add oda a szűzességed!
2013. febr. 8. 23:29
 12/24 A kérdező kommentje:

De már megbeszéltük a következő randit. Oda azért elmegyek ha már megdumáltuk.

Az elsőn nem volt semmi, csak beszélgettünk, 2 puszi az arcra és ennyi.

De honnan lehet azt észrevenni, hogy csak szexet akar? Pl ha megint találkozunk.

2013. febr. 8. 23:34
 13/24 anonim ***** válasza:
Akar egy jót dugni! Te nem?
2013. febr. 8. 23:36
 14/24 anonim ***** válasza:
Ha a szexet akarja, akkor próbál minél előbb sort keríteni rá. Fel akar hívni magához, próbál lesmárolni, tapizni... Mondd meg neki, hogy te még hosszú ideig nem akarod ezt, ha tiszteletben tartja akkor nem csak a szexre hajt. De szerintem az hogy megmondta nem akar kapcsolatot, épp elég jel.
2013. febr. 8. 23:40
 15/24 Laylah ***** válasza:

Kérdező, most nosztagliázom... Nekem is volt egy pasi anno, aki már az első pillanatban megtetszett, de akkor nem volt semmi (lehetett volna alkalmi kapcsolat, de nem akartam), aztán évekig csönd, mert összejött egy csajjal. Aztán a csaj szakított vele, és persze rögtön engem talált meg. Mondjuk engem sem kellett lökdösni hozzá... A lényeg, hogy lassan elkezdtem elfeledtetni vele a másik lányt, meg szépen bele is zúgtam annak rendje és módja szerint, aztán az ex csettintett egyet, és ő rohant vissza hozzá, mint a pincsikutya.

Másik: hidd el, vannak olyanok, akik akár egy fél évet is képesek színészkedni, csak hogy megkaphassanak egy bizonyos lányt. A Te esetedben elég gyanús nekem a pasi, a helyedben résen lennék. Vigyázz magadra!

2013. febr. 8. 23:43
 16/24 A kérdező kommentje:

Szóval ha elkezdene tapizni akkor szexre hajt.

De pl elgondolkodtam, hogy nekem a következő randin még a csók is sok lenne.... Mert én nem vagyok olyan könnyen megnyílós stb. És azon gondolkodtam, hogy HA esetleg le akarna smárolni, akkor hogy bújjak ki a dolog alól. Mert valamit akar egyébként. Most pár napja eléggé udvarol, célozgat ilyen kétértelmű dolgokkal stb.

2013. febr. 8. 23:46
 17/24 anonim ***** válasza:
Mármint a csók alól hogy bújjál ki? Mi sem egyszerűbb annál. Közelít az arcával akkor finoman hátrébb húzódsz. Esetleg megmondod hogy még korainak érzed. Ha ebből nem ért és erőszakoskodni kezd akkor meg elküldöd melegebb éghajlatra.
2013. febr. 8. 23:50
 18/24 A kérdező kommentje:

Oké köszi :) Ezt megfogadom. :)

Amúgy tettem fel tegnap egy kérdést ezzel kapcsoaltban,a fontosabb dolgokat kivágtam:

Mikor beszélgettünk, szóba került hogy fáj a derekam, erre azt mondta hogy "ezen csak egy masszírozás segítene" ja meg olyan szófordulatot is használt hogy "gyengéd masszírozás". Én ennél a résznél már kezdtem gyanakodni, meg becézget, úgy köszön el hogy "sokszor puszillak" stb.

De tényleg nem ilyen volt ő régebben, nekem ez már tapadós...

2013. febr. 8. 23:56
 19/24 Laylah ***** válasza:
Lehet, hogy csak kedveskedni akar, de akkor is légy résen!
2013. febr. 9. 00:02
 20/24 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem hogy őt mindenki egy kedves, rendes fiúnak ismeri. Én is úgy voltam, meg azért vagyok is vele mert még rosszat nem tett velem. Szóval mindenkivel rendes szokott lenni, a suliban is a tanárok kedvelték, nem feltűnősködött. Az egyik barátnőmnek ő szomszédja, és mikor kiderült hogy ismerjük egymást, azt mondta hogy "Ja őt, hát őt nagyon szeretem, nagyon jó barát" . Amíg barátkoztunk régebben, fel sem merült bennem hogy vajon milyen...Mert haverkodni, barátkozni nagyon jó volt vele.
2013. febr. 9. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!