Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondta a pasi hogy nem akar komoly kapcsolatot?
De már megbeszéltük a következő randit. Oda azért elmegyek ha már megdumáltuk.
Az elsőn nem volt semmi, csak beszélgettünk, 2 puszi az arcra és ennyi.
De honnan lehet azt észrevenni, hogy csak szexet akar? Pl ha megint találkozunk.
Kérdező, most nosztagliázom... Nekem is volt egy pasi anno, aki már az első pillanatban megtetszett, de akkor nem volt semmi (lehetett volna alkalmi kapcsolat, de nem akartam), aztán évekig csönd, mert összejött egy csajjal. Aztán a csaj szakított vele, és persze rögtön engem talált meg. Mondjuk engem sem kellett lökdösni hozzá... A lényeg, hogy lassan elkezdtem elfeledtetni vele a másik lányt, meg szépen bele is zúgtam annak rendje és módja szerint, aztán az ex csettintett egyet, és ő rohant vissza hozzá, mint a pincsikutya.
Másik: hidd el, vannak olyanok, akik akár egy fél évet is képesek színészkedni, csak hogy megkaphassanak egy bizonyos lányt. A Te esetedben elég gyanús nekem a pasi, a helyedben résen lennék. Vigyázz magadra!
Szóval ha elkezdene tapizni akkor szexre hajt.
De pl elgondolkodtam, hogy nekem a következő randin még a csók is sok lenne.... Mert én nem vagyok olyan könnyen megnyílós stb. És azon gondolkodtam, hogy HA esetleg le akarna smárolni, akkor hogy bújjak ki a dolog alól. Mert valamit akar egyébként. Most pár napja eléggé udvarol, célozgat ilyen kétértelmű dolgokkal stb.
Oké köszi :) Ezt megfogadom. :)
Amúgy tettem fel tegnap egy kérdést ezzel kapcsoaltban,a fontosabb dolgokat kivágtam:
Mikor beszélgettünk, szóba került hogy fáj a derekam, erre azt mondta hogy "ezen csak egy masszírozás segítene" ja meg olyan szófordulatot is használt hogy "gyengéd masszírozás". Én ennél a résznél már kezdtem gyanakodni, meg becézget, úgy köszön el hogy "sokszor puszillak" stb.
De tényleg nem ilyen volt ő régebben, nekem ez már tapadós...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!