Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem ilyen társasági ember, az hogyan ismerkedjen?
"Nagyot mondok neked, Ha nem mozdulsz ki, akkor ne várj csodát."
Ez egy totális közhely! Kimozdul...és akkor mi van? A legtöbb lány szinte pánikol, ha egy ismeretlen leszólítja, szóval semmi értelme.
Az én hobbim is egyszemélyes, ráadásul még veszélyes is.
Baráti köröm kicsi, 5 emberes. És én is kimozdulok, ahogy a kérdező. Annyi a különbség, hogy ki merem nyitni a számat, és nem azon görcsölök, hogy barátnő kell. Amikor barátnőt akartam mindig találtam jelöltet, és mindig össze is jött. Mert átlagosan nézek ki (na jó lehet kicsit a felett - és igen enyhe egoizmus is fellelhető a természetemben, ezért nem kell beszóni') és ki merem nyitni a szám.
Chat.hu :D néha vannak normális emberek is. Ne konkrétan abból a célból járj fel, hanem csak úgy. Hátha :D
Mi a hobbid ha szabad kérdeznem? :) Olvass blogokat, oszd meg a véleményed, olvasd el másokét :) már lesz egy közös téma.
17/l
6., én se vagyok betoji srác. És mint írtam, próbálkoztam ismeretleneknél. Jó, aláírom, az elmúlt fél évben már hanyagoltam, de előtte elég sokat. És kinézet terén nálam sincs gond. De ilyen bulis smárolásokon, vagy 1-2 randin kívül sosem jutott tovább a dolog.
Annyi a különbség talán hogy én ja, kicsit görcsölök hogy legyen barátnőm, de ezzel nem tudok mit kezdeni, ha akarom, akkor akarom, ezt nem tudom "megölni" magamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!