Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít randinak? Egy beszélgetős délután?
Mondjuk rákérdezel a beszélgetés végén. Ugye milyen nehéz? :)
F25
Kérdezd meg tőle: "Ez most randi?"
Ennyiből nem tudok dönteni én sem, de ha nem kérdezed meg, akkor is majd kiderül... Szerintem mindenképp menj el, és készülj fel mindkét lehetőségre! :)
Persze kérdezzek rá, hogy "Te figyi, ez randi amúgy?" az mekkora égés lenne már :D Rögtön rájönne hogy oda meg vissza vagyok érte, aztán ha ő ezt nem viszonozza, akkor jönne a nagy kellemetlenség.
Milyen végkifejletnél számít randinak? Csók, ilyesmi?
Ha keresi az alkalmat, hogy hozzád érjen, akkor nyilván randi. Akár csók is lehet...
Észre fogod venni! ;)
Hát akkor ez nem randi volt :D
Nem ért hozzám egyszer sem. Vagyis egyszer, talán. De lehet az is csak véletlen volt. :D
Meg én nagyon nehezen megnyílós vagyok, meg zavarban is voltam, habár ő sem olyan volt mint szokott lenni. Olyan feltűnően sokat beszélt, mondjuk beszédes, de olyan hülyeségekről magyarázott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!