Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy átlag pasinak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlag pasinak miért nehezebb párt találni, mint egy átlag nőnek?

Figyelt kérdés
Vagy legalábbis egy nőt találni egyáltalán.
2013. febr. 6. 13:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
52%

Mert a nők jobban válogathatnak.

Amúgy ismerkedni nehéz.De meg kell próbálni nem csak ilyen dolgokon gondolkozni

2013. febr. 6. 13:54
 2/17 anonim ***** válasza:
Több csaj van mint pasi, úgyhogy nem lehetetlen a dolog. De lehet hogy átlag pasiként csak átlag csaj jut neked...
2013. febr. 6. 13:56
 3/17 anonim ***** válasza:
Mert nem nehezebb.
2013. febr. 6. 13:58
 4/17 anonim ***** válasza:
Én átlagos vagyok és nincs barátnőm szal lehet így van :/ 19/F
2013. febr. 6. 13:59
 5/17 anonim ***** válasza:
49%
Mert a pasik annyira szerencsétlenek és töketlenek, hogy az már egyszerűen kétségbeejtő.
2013. febr. 6. 14:05
 6/17 anonim ***** válasza:
Párkapcsolatot szerintem nagyjából egyformán nehéz találniuk. Csak sima szexet (bár ebből is alakulhat ki párkapcsolat) a lányoknak tényleg könnyebb. A fiúk valahogy könnyebben kaphatóak.
2013. febr. 6. 14:06
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezt most fogalmilag nem egészen értem. Mivel egy (heteró) párkapcsolat egy férfiból és egy nőből áll, így pont ugyanannyi nő él (heteró) párkapcsolatban, mint férfi. Ha az átlagos csajokat az átlag fölötti pasik vadásznák le az átlag pasik orra elől, akkor az átlag fölötti csajok mind üresen állnának, és éppenséggel az átlagpasikra fanyalodnának, tehát kész Kánaán lenne. Csakhogy valójában az átlag fölötti pasiknak átlag fölötti csajuk van. Ráadásul mivel az átlagosból mindig sokkal több van, mint az átlag fölöttiből, ezért ha az átlagfölötti pasik átlagnőre utaznának, még akkor is maradna átlagnő.

Elmondom, hogy valójában mi a helyzet. Az, hogy túl sok az egó és kevés a valós önértékelés, ezzel párhuzamosan túl sok az elvárás. Valójában nagyon sokan mondják magukról, hogy átlagosak de közben úgy gondolják a lelkük mélyén, hogy igazából az átlag legeslegteteje, sőt már kicsit ki is lógnak belőle felfelé, ugyanakkor az ellenkező nem átlagos képviselőit már átlag alattinak látják, az átlag fölöttiekre meg azt gondolják, az az átlag, és az nekik „jár”. („És még mindig ő jár jobban, hogy járhat velem…”)

Tehát először is lejjebb kell adni az igényekből, más részről tudni kell elhelyezni saját magunkat oda, ahova valók vagyunk. Máris kevesebb lenne a sirám mindkét oldal felől.

2013. febr. 6. 14:32
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Mert a nők csak a külsőt nézik, a férfiak pedig nem + a nők sokkal válogatósabbak is, és az ízlésük is hasonló.
2013. febr. 6. 14:42
 9/17 LeftBehind ***** válasza:

7.Szerintem pont fordítva,nem felsőbbrendűnek hiszik magukat,hanem alsóbbrendűnek. Engem pl senki nem tudna meggyőzni,hogy nem vagyok egy evolúciós zsákutca.

"Igazán kedves és aranyos srác vagy és biztos találsz majd magadnak barátnőt(de arra számíts,hogy nem én leszek az hülyegyerek)."

2013. febr. 6. 14:44
 10/17 anonim ***** válasza:
A nők nézik a külsőt, a férfiak nem? Ezen felröhögtem.
2013. febr. 6. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!