Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhozta a barátait a randinkra. Most akkor mivan?
Hello
Én egy 13F vagyok , és nemrég egy csajt hivtam el randira , gondoltam elmegyünk moziba aztán meg kajálni.MIRE ELHOZTA A BARÁTNŐIT.
Most ez mi akar lenni, oké egy kicsit szöszi a csaj de nagyon tetszik. Szolnék én neki h igazábol randit kértem tőle de mikor mindenki elment és én hazavittem mire az ajtóban lesmárolt. Most akkor mit csináljak?
Válaszokat elörre is köszönöm
Először tanulj meg helyesen írni.
Mi az hogy hazavitted?
Hívd el másodszor is.
Halihó!
Tudod ezt hány nő csinálja?Persze vannak olyanok akik nem hozzák el a bnőit,de viszont majd késöbb bemutat nekik is.
Tudod ha meg akarsz hóditani egy lányt akkor nagyon de nagyon fontos h a barátnői jo véleménnyel legyenek rólad.Nem vicc!
Ha nem nyered meg a "legjobb barátnő jóváhagyását" akkor az nagy bukta lehet.A nőknek szükségük van arra h a legjobb barátosné lecsekkolja a pasijukat.Tudom nevetséges és ovodás dolognak tartom,de hidd el a huszonévesek is ezt csinálják,söt még a 30 felettiek is.Egyszoval akik nőből vannak.
Sajnos tapasztaltam már én is még hajdan,de megtanultam ezt is egy életre.A helyzet az h akármennyire is odavan érted egy lány,sajnos a legjobb barátnők ha kell le tudják beszélni őt rolad!!Tudom szomoru,de TÉNY!
Persze ezt is tagadnák a nők,de én tudom h mi az igazság!
Egy lányt,ha a barátnőivel vb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!