Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a legjobb utcai csajozós dumák?
szia! 16.55-ös vok:) hát...leszálltam a viliről, erre ő is, ekkor kezdtem furán érezni magam,egy percig jött mellettem, egy kukkot se szóltunk addig, így hazakísért... (ő egy vilimegállóval odébb lakik) ...megkérdezte, h elkérheti-e a számom, erre olyan hülye vok, h azt mondtam, h foglalt vok...:( miután a szobámba elgondlkoztam, magamhoz tértem, h milyen hülye vok, h elszalasztottam egy pasit...már bánom...:(
Tanulság, ha csak egy kicsit is szimpi aki megszólít, adjátok meg a számotokat! :(( Ne legyetek olyan hülyék, mint én...
Elmesélem az én sztorimat is:)
Egyszer mentem busszal, és amikro leszálltam, odajött hozzán egy biciklis srác, azzal a szöveggel, hogy meglátott és késztetést érzett arra hogy leszólítson:)
Kérdezte hova megyek, én meg mondtam, a barátomhoz:P és ez tényleg így is volt. Aztán elindultam, és ő is jött velem, olyan volt mint valami kiskutya:) Kérdezgetett rólam, miket hallgatok, hova járok, mit tanulok, stb Ahogy odaértem a (ex)barátom házához, le is lépett egyből, olyan bókkal, hogy örül hog megismert, és hogy nem ráztam le egyből:) Ha nem lett volna barátom, szerintem tovább alakult volna a dolog, de volt:) Szóval csak bátran:)
Engem a villamoson hazafelé jövet kérdezgetett egy fiú: először csak arról, hogy mennyi az idő, aztán, hogy mit olvasok ilyen lelkesen, merre megyek, miegyéb. Majd leszálltam a villamosról, utánam jött, és megkérdezte, hogy elhívhat-e vacsorázni.
Miután volt kivel vacsizni menni :), nemet mondtam...
-hazakisérhetlek?
-meg hát.
-és messzi laksz?
-szopok is
szerintem a legértelmesebb:
te tényleg ilyen édes vagy, vagy csak cukor ment a szemembe?:DDD
a többi mind gyökérség:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!