Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon érdekes dologra jöttem rá, másnál is van ilyen?
Eddig tudatosan nem is figyeltem fel rá, de most találtam facebookon eggy lányt és ránézve az arcvonásaira, hirtelen eszembe jutott legalább 2 lány, aki szinte kiköpött olyan, mint e a lány, az orra, a fejformája, a szemei, mind nagyon hasonló és megőrülök ezekért a lányokért, ilyen barátnőre vágyom testileg, rájöttem, arcra legalábbis mindneképp, de testre is nagyjából megegyezenk, bár egyik kicsit vékonyabb, másik meg husisabb, a cicijük sem teljesen egyforma méretű, de nem olyan vészes az eltérés, viszont az arc a lényeg, ott szinte mindegyik hasonló, mintha kaptafára nyomták volna ki őket. Olyan cukik, hogy jó nézegetni a képüket, szinte bele szerettem első látásra mindegyikbe, pedig nem is ismerem őket személyesen.
Kicsit félek, hogy emiatt sosem lesz barátnőm, mert folyton ilyen arcvonású lányt keresek, de itt a környéken még nem találtam és nem volt lehetőségem megismerkedni személyesen egyikkel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!