Érdekes dologra leltem rá. Lehetséges ez? A többi lent.
Kiszámoltam a [link] és a [link] segítségével a pontjaimat. Mindkét esetben ugyanazokat a paramétereket, számokat írtam be, mégis eltérő összpontszámot adott ki a két oldal. Ez hogy lehetséges, melyik számol jól, vagy miért eltérő a kettő?
(A félreértések elkerülése végett: 2 éves okj-n tanulok most, amit jövőre fejezek be, tehát csak jövőre fogok jelentkezni, az eddigi tanulmányi és érettségi eredményeim adottak, és megkapom a + pontot okj-ra, amit beleszámoltam a pontszámítónál.)
Valaki kiszámolná mindkét pontszámítóval a saját pontjait? Kíváncsi vagyok, h kinél jön még ki eltérő pontszám.
Ha kiszámolod, kérlek írd meg mindkettő eredményét. Köszönöm.
Utolsó: köszönöm a válaszod.
De akkor most mégis melyikben bízzak meg? Vagy vegyen elő a felvételi könyvet, papírt, ceruzát és számoljam ki én magam? Vagy majd bízzam a Felvi központosokra? Amúgy az idei pontokat elértem volna, de félek, h jövőre teljesen meg fog változni minden, ezért aggódok egy kicsit, szeretném magam biztonságban tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!