Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjen egy sportos lány?
17 éves lány vagyok.
Már egy ideje nincs barátom, és nagyon vágyok valakire, de nem tudom, hogyan ismerkedjek. Mármint nem azzal van h szégyenlős vagyok(mert nem vagyok az, sőt), de nem szeretek bulizni járni, meg ilyenek. Nekem a mindenem a sport.
PL futás, bringa, vagy úszás közben hogyan hívhatnám fel egy másik srác figyelmét magamra? Légyszi segítsetek!
Én biztos hogy odamennék hozzád ismerkedni! Szeretem az olyan lányokat akik nem isszák részegre magukat és törődnek az egészségükkel. Én is ilyen vagyok, szeretem a sportot és bulizni se sűrűn járok.
Bár pár hónapja szerelmes voltam egy lányba, ő is tudott róla de neki volt barátja. Még mindig tetszik nekem, de már nem tudom mit érzek.. a nyár végén úgy éreztem hogy meg tudok lenni nélküle, de ha meglátom érzem hogy még mindig tudnám szeretni. Nem tudom várjak-e hogy kialakuljon valami. Sokat szoktunk beszélgetni és jó baráti viszonyban vagyunk.. 17f
XD első vok és a kérdésedre: 78kg vagyok
mi az h egy estére???XD
17f
Jah kérdező am meg vegyél fel valami extra mini szoknyát egy pici melltartóval menj ki valami forgalmas helyre futni ess el és meglátod milyen tömeg lesz körülötted...
első vok de azé 17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!