Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjen egy sportos lány?
17 éves lány vagyok.
Már egy ideje nincs barátom, és nagyon vágyok valakire, de nem tudom, hogyan ismerkedjek. Mármint nem azzal van h szégyenlős vagyok(mert nem vagyok az, sőt), de nem szeretek bulizni járni, meg ilyenek. Nekem a mindenem a sport.
PL futás, bringa, vagy úszás közben hogyan hívhatnám fel egy másik srác figyelmét magamra? Légyszi segítsetek!
Tedd ki mindenedXD
Am talizunk?
17f
Első vok.
Mondom szívesen megismernélek 17 vagy 188magas,
Naaa, légyszíves, ne poénkodjátok el a dolgot.
Sokan megfordulnak utánam amikor futok, meg iylenek, sokszor le is szólítanak, de miért nincs oylan, h mondjuk egy kedves srác odajön hozzám és kérdez vmit a sporttal kapcsolatban? És akkor talán menne is a dolog. Az olyanoktól semmit nem várok, h "jó a segged, bébi"....
Járok futóversenyekre rendszeresen, de ott vagy minden pasinak vagy csaja, vagy pedig 5ös csoportokban közlekednek. Vagy pedig én nem szeretnék tőlük többet, csak barátságot....
Mindenesetre köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!