Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azokat a lányokat kérdezem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azokat a lányokat kérdezem, akik komoly kapcsolatot szeretnétek, ti is szerettek igényesen, divatosan öltözködni?

Figyelt kérdés

Ez így hülye kérdésnek tűnhet, de megmagyarázom. Azt vettem észre, hogy nagyon gyakran azok ügyelnek rá, hogy mindig jól nézzenek ki, csinosak legyenek, akik csak kalandokat keresnek (még ha ők maguk azt is mondják, hogy nem).

Akik pedig komolyabb kapcsolatot szeretnének, sokszor visszafogottabban öltöznek, mert így kiszűrik azokat, akik csak a kinézetük miatt másznának rájuk.

Szóval, a kérdés áll, komoly kapcsolatot kereső csajok, ti is szeretitek igazán kicsinosítani magatokat?

2013. febr. 3. 14:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én konkrétan divat b_zi vagyok:D Mármint minden divatblogot elolvasok, tudom az aktuális trendeket, büszke vagyok a stílusomra, a divattal szeretnék majd foglalkozni.(A divat alatt most nem a kommersz öltözködést értem, hanem a kifutók világát.) És csak komoly kapcsolatban tudom elképzelni magam. Szóval kivétel erősíti a szabályt, vagy nincs is szabály.
2013. febr. 3. 20:28
 12/12 anonim ***** válasza:
Én imádok csinosan öltözködni ,de komoly kapcsolatra vágyok. :)
2013. márc. 13. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!